Mooie ruime Volkswagen gezinscamper met stapelbed (7 slaapplaatsen)

Volkswagen 2DZ LT35 | (1 review)

Overloon, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Han

Accepts 33% of the requests

Features

Year built:
2001
Tare Mass:
3080 kg
Gross Vehicle Mass (GVM):
3500 kg
Km free:
1500
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
6
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexibel

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

1 Review

Onze vakantie is uitgelopen op één grote teleurstelling. Allereerst is Han geen particulier, maar een handelaar. De camper heeft dus weinig liefde gehad en was ronduit smerig. Op dag 1 een zwaar beschimmelde koelkast uitsoppen is geen vakantie!

Daarnaast werkte er een heleboel kleine zaken niet, o.a. het navigatiesysteem, achteruitrijcamera, de radio. Daarnaast waren er veel kleine zaken kapot, o.a. uitzetraam, horren, douchescherm, bestuurdersstoel niet meer verstelbaar.

De grootste ergernis was echter dat de 12V installatie het niet naar behoren deed en we dus afhankelijk waren van 220V én dat de waterinstallatie niet goed functioneerde en er slechts 1 kleine watertank beschikbaar was, maar net genoeg voor 1 dag water. Niet douchen in de camper dus en schipperen om de spullen uit de koelkast koel te houden met allerlei capriolen.

Het Campergevoel, de vrijheid en de onafhankelijkheid hebben wij zo niet kunnen ervaren.

Han
Reply from Han:

Beste Michel,

Het spijt ons te moeten horen dat je vindt dat jullie vakantie is uitgelopen op een grote teleurstelling. Je hebt inderdaad een beetje pech gehad.

We vinden het wel jammer de opsomming van punten op deze wijze nog eens te moeten lezen, betreffende de paar kleine mankementen aan de camper. Deze zijn van te voren namelijk danwel of met je besproken danwel volledig misbaar en we hebben aangegeven dat daar waar onderdelen reeds besteld waren deze niet meer tijdig konden binnenkomen. Laat staan gemonteerd worden, althans niet midden in een erg druk verhuurseizoen.

Toen je de camper kwam halen hebben we je gevraagd of je alle instructiedocumenten van deze camper, algemene tips en trucs over kamperen en camperen die we je van te voren gestuurd hadden had doorgelezen. Dit had je niet gedaan en vanuit de vragen en klachten die er de volgende dagen kwamen maakten wij op dat je je niet tot althans slecht had voorbereid op een campervakantie.

Ook schrijf je dat ik een handelaar ben en er dus weinig liefde in de camper zit. Dit vind ik heel spijtig om te horen, ik run met liefde een caravanbedrijf waar veel tijd in gaat zitten. Ook deze camper heeft in het voorjaar voorafgaande aan de verhuur alle nodige onderhoud gehad (nieuwe distributie, nieuwe startaccu, grote motorbeurt, vele nieuwe onderdelen, teveel om op te noemen; kortom alles om zo veel mogelijk potentiële storingen vooraf af te vangen. Ik heb er ook met liefde een airco speciaal voor jou ingebouwd omdat je dat zo graag wilde.

Ja er zat schimmel in de koelkast, daar heb ik je ook meerdere malen mijn excuses voor aangeboden en zal waarschijnlijk zijn gekomen doordat het deurtje direct na het poetsen is dichtgevallen. Dit hadden we inderdaad samen beter moeten controleren.

Ook de huishoudaccu (12 volt) die plots niet meer werkte vinden we erg spijtig maar is helaas bijna niet te voorkomen. Dergelijke tractieaccu's gaan ondanks goede meetresultaten vaak in aanzienlijke tijd van goed via slecht naar helemaal kapot en in dit soort gevallen zijn wij helaas afhankelijk van auto- of camperservicepunten onderweg op de route van de huurder.

Zoals wij bijv. ook contracten met meerdere pechhulpdiensten hebben afgesloten voor onverhoopte pech. Hiervoor dient een huurder dan wel medewerking te tonen. We hebben je direct aangeboden om de accu te laten vervangen bij een bedrijf, uiteraard op onze kosten. Hiertoe was je helaas niet bereid. Ook was het een kleine moeite geweest de zekering van het 12 voltsysteem van de auto zelf (de standaard camperinventaris bevat o.a.
reservezekeringen) te vervangen zodat je weer de beschikking had gehad over je navigatiesysteem en dergelijke.

Wij vinden het ontzettend jammer dat je er nu zo over denkt. Nogmaals excuses hiervoor. We hopen oprecht dat je volgende campervakantie beter uitpakt voor jou en je gezin.

August 2017