Klein maar fijn

Volkswagen Westfalia | (9 reviews)

Roggel, Netherlands

Features

Height:
1.98 m
Year built:
2000
Weight:
2110 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
5

Description

About the owner

Owner Hendrik

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 77% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (9)

We zijn 4 dgen naar Frankrijk geweest met het busje
" klein maar fijn".
Het is ons zeer goed bevallen.
Zeker de fijne afhandeling en tips die we gekregen hebben van Hendrik.
Zeker een aanrader voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om met een kleine camper rond te trekken.
Hendrik nog maals bedankt .
Gr
Frank en Zorah
Een erg leuke camper. Hij is klein, maar dat wisten we vooraf en persoonlijk vind ik dat juist wel 'knus'. De camper is geheel in orde, alles werkt en hij rijd heel prettig. We hebben maar een kort tripje gemaakt en zijn zeer tevreden.

De verhuurder was overigens ontzettend behulpzaam en heeft me door het huurproces heen geholpen. Erg vriendelijk, betrouwbaar en geduldig. Een succesvol verjaardagscadeau!:)
De bus rijdt erg fijn, ook in bergachtige streken. Met deze maat bus is het nog echt kamperen maar je komt overal en parkeert hem daar ook. Een prettig verlopen contact met Hendrik, die ons goed uitgelegd heeft hoe alles werkt.
Klein maar Fijn, een fijne camper met veel mogelijkheden. een echte buscamper. Een sterke motor die ook het rijden in de bergen makkelijk maakt. Zijn in de Ardeche geweest. Tot mijn spijt heb ik de vakantie moeten afbreken doordat mijn kleindochter een bacteriele infectie heeft opgelopen en erg hoge koorts had. Ik heb haar beloofd dat we het een keer over gaan doen. Zal me zeker weer tot Camptoo wenden.
Ik heb een heerlijke vakantie met mijn dochter gehad in Noorwegen. Met de camper van Hendrik hebben we het mooie zuidem van Noorwegen mogen ontdekken. Een hele belevenis met deze fijne camper.
Ontzettend fijne en vooral snelle camper door zijn turbo diesel motor. Het verbruik is ook goed met gemiddeld 1 op 12 en met een een 80 liter tank kom je dan een heel eind. Hendrik is een leuke vent met een Duits accent. Hij heeft een lange tijd daar gewoond. Wij hebben een lang weekend deze camper meegenomen om naar de F1 te gaan. Helaas viel max al uit in de eerste bocht dus dat was wel echt heel erg jammer...
Een kort drie daags verblijf op DTRH '17 was met Klein maar Fijn heel prettig. De rit naar het festival terrein duurde slechts iets meer dan een uur. Daar aangekomen was al snel een plek gevonden voor de komende dagen. Door de goede uitleg van Hendrik was het een fluitje van een cent om de camper gebruiks klaar te maken, dak omhoog en de bank plat lakentje erop en dekbed en het bed was instap klaar, Na terug keer heerlijk comfortabel kunnen slapen en fit voor de volgende dag weer op.
De camper is precies zoals omschreven: klein en fijn. Ik heb er heerlijke dagen mee gehad. Het contact met Hendrik is heel plezierig en persoonlijk. Aanrader!
De camper van Hendrik is echt klein maar fijn, onze eerste camper-ervaring. Prima auto om in te rijden, compleet voorzien. Prettige instructie en afhandeling achteraf. We raden Hendrik zeker aan bij anderen.