Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000 Volkswagen Westfalia camper from 2000

Klein maar fijn

Volkswagen Westfalia | Roggel, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 4

2000

Bus camper
from 71 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
140 persons viewed Hendrik's camper
in the past two weeks

Description

Features

Height:
1.98 m
Year built:
2000
Weight:
2110 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
5
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
3 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Fetsivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (5)

Ik heb een heerlijke vakantie met mijn dochter gehad in Noorwegen. Met de camper van Hendrik hebben we het mooie zuidem van Noorwegen mogen ontdekken. Een hele belevenis met deze fijne camper.
Ontzettend fijne en vooral snelle camper door zijn turbo diesel motor. Het verbruik is ook goed met gemiddeld 1 op 12 en met een een 80 liter tank kom je dan een heel eind. Hendrik is een leuke vent met een Duits accent. Hij heeft een lange tijd daar gewoond. Wij hebben een lang weekend deze camper meegenomen om naar de F1 te gaan. Helaas viel max al uit in de eerste bocht dus dat was wel echt heel erg jammer...
Een kort drie daags verblijf op DTRH '17 was met Klein maar Fijn heel prettig. De rit naar het festival terrein duurde slechts iets meer dan een uur. Daar aangekomen was al snel een plek gevonden voor de komende dagen. Door de goede uitleg van Hendrik was het een fluitje van een cent om de camper gebruiks klaar te maken, dak omhoog en de bank plat lakentje erop en dekbed en het bed was instap klaar, Na terug keer heerlijk comfortabel kunnen slapen en fit voor de volgende dag weer op.
De camper is precies zoals omschreven: klein en fijn. Ik heb er heerlijke dagen mee gehad. Het contact met Hendrik is heel plezierig en persoonlijk. Aanrader!
De camper van Hendrik is echt klein maar fijn, onze eerste camper-ervaring. Prima auto om in te rijden, compleet voorzien. Prettige instructie en afhandeling achteraf. We raden Hendrik zeker aan bij anderen.

How it works

Similar campers