Jumper Buscamper "The Unicorn"

Citroën JUMPER 35 L3H2 3.0HDI | (17 reviews)

Roden, Drenthe, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Martin

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 86% of the requests

Features

Length:
5.95 m
Width:
2.10 m
Height:
2.55 m
Year built:
2008
Tare Mass:
2511 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1650 km
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

17 Reviews

We hebben met veel plezier in deze bus gereden. Het was voor ons uittestten of we zelf een camper zouden willen kopen. En het is ons goed bevallen. Fijn dat je hierin rechtop kunt staan, dat de voorstoelen kunnen draaien, vele kastjes etc. Een fijne sterke motor, die geen enkel probleem heeft met in de bergen rijden. Omdat wij (met z’n tweeën) geen zin hadden om elke dag het bed in- en uit te schuiven en op te maken, besloten wij boven elkaar te slapen. We waren wel teleurgesteld in het feit dat de radio geen moderne Bluetooth connectie aan kon, waardoor we helaas niet onze eigen muziek konden luisteren. Een korte handleiding met wat zaken over electra en electronica e.d. was hierbij misschien wel handig geweest. En een zonnepaneel op het dak zou een mooie moderne toevoeging kunnen zijn. Zeker als je wat langer wilt wildkamperen, zoals wij graag deden.
Maar, wij hebben een zeer goede vakantie in deze ruime sterke bus gehad!
Dit was de eerste keer dat wij met een camper op pad gingen. En het is zeer goed bevallen. De camper was prima, compleet, goede bedden, niets ontbrak. En het overleg met Martin liep heel plezierig. We konden alles vragen en Martin heeft altijd een oplossing. Wij zijn een leuke ervaring rijker! Dank Martin!

Read more reviews