Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011 Mercedes-Benz VIANO camper from 2011

Mercedes camper uit 2011 voor 4 personen

Mercedes-Benz VIANO | Hegelsom, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 4

2011

Bus camper
from 94 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Year built:
2011
Weight:
2160 kg
Km free per week:
1250
Engine:
2.2 ltr / 163 PK
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
80.00%
Response time:
15 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (5)

We hebben met zijn vieren (2 volw + 2 jonge kinderen) een leuke trip gemaakt met deze camper.
We hadden hem uitgezocht vanwege zijn compacte formaat en comfort, dat is helemaal goed gekomen. Voor herhaling vatbaar :)

Het contact met Geert is zeer prettig en alles goed verzorgd!
Goed contact met de eigenaar, schone, mooie en fijne camper.
Met de camper zijn we naar Noorwegen geweest. Met de smalle en bochtige wegen is een camperbus van dit formaat ideaal om mee te rijden. Het contact en de uitleg van Geert hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben een klein motorisch probleem gehad en hebben dat ik goed overleg op kunnen lossen in een garage in Kristiansand.
Wij hadden een goed contact met geert en zijn vrouw. De auto voldeed aan alles wat we ervan verwachten. Een heel erg fijne ervaring.
Mijn vrouw en ik wilden graag eens uitproberen hoe een vakantie met een klein buscamper zou bevallen. Via Camptoo kwamen we bij Geert uit, die precies ter beschikking had wat wij zochten. De Mercedes Marco Polo. Die heeft werkelijk aan alle verwachtingen voldaan. Compact, luxe, zeer handzaam met alle benodigde comfort. Slapen in de tent onder het omhoog te zetten dak benadert het kamperen zoals we eigenlijk het liefst deden. Het is niet ruim, maar het kan prima. Werkelijk alles is verder aan boord wat een groot gemak is, zeker als je graag rondtrekt zoals wij. In 10 minuten is alles geïnstalleerd of opgeruimd voor vertrek.
Het contact met Geert en Ria verliep ook uiterst plezierig. Ze doen werkelijk hun best om het ons gasten naar de zin te maken.
Dikke pluim.
Al met al een aanrader voor de liefhebber van deze manier van vakantie vieren.
Henk.

How it works

Similar campers