Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984 Fiat DUCATO camper from 1984

Unieke compacte camper van alle gemakken voorzien ( KM VRIJ )

Fiat DUCATO | Heerde, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 5

1984

Alcove motorhome
from 56 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
60 persons viewed Gerda's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.50 m
Height:
2.85 m
Year built:
1984
Weight:
2400 kg
Km free per week:
3000
Engine:
2.5
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
8
Seatbelts:
2
Seats while driving:
6
Reply %:
100.00%
Response time:
1 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (4)

Voor ons de eerste keer op pad met een camper en zonder kinderen. Het gemak en de snelheid waarmee je geïnstalleerd bent is ons heel goed bevallen. De camper van Gerda is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het rijden met deze in onze ogen 'kleine' vrachtwagen is een ervaring op zich. Het helpt mee om al rijdend je vakantie te beginnen en tot rust te komen.
Wij, Herman, Marjan, Sayenne, Yoran en Skay hebben heel erg genoten van een weekje vakantie met jullie camper. Het was voor ons de eerste keer en moet zeggen dat het voor herhaling vatbaar is en kunnen het iedereen aanbevelen.

Een lieve campergroet!!!!
Hallo, wij zijn Tom en Jeannet en hadden de camper van Gerda 6 dagen gehuurd. Wij hadden 2 honden bij ons. Dat ging allemaal erg goed maar na 3 dagen begon het te regenen en toen zijn we huiswaarts gekeerd. Het contact met Gerda vooraf, bij het halen en het terugbrengen was erg gastvrij en fijn. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat een camper niet ons ding is maar zijn blij dat we het op deze manier (met honden!) hebben uitgetest. Dus namens ons allemaal Gerda, bedankt voor het vertrouwen in ons.
Wij hebben de camper als eerste huurders gehuurd van Gerda. Het is een oudere camper die helemaal opgeknapt is en voorzien van nieuwe apparatuur en inrichting. Hierdoor waren er tijdens onze huurperiode wat last van kinderziekte's die Gerda zo goed als mogelijk, via de Whatsapp met ons opgelost heeft. Niet alles kon op deze manier opgelost worden, maar door alle hulp die Gerda ons op deze manier heeft geboden, was het voor ons niet iets dat onze vakantie verpest heeft. Gerda heeft er alles aan gedaan om ons met deze camper, een heerlijke vakantie te bezorgen en wij weten zeker dat volgende huurders geen last meer hebben van deze kinderziekte's en dat zij kunnen genieten van deze compleet ingerichte camper. Het is ons zeker heel erg goed bevallen en Gerda is een zeer goede verhuurster die er alles aan doet om het de huurders naar het zin te maken. Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast geworden!

How it works

Similar campers