Popeye!! Onze krachtige Volkswagen T5 California

Volkswagen T5 California | (4 reviews)

Alkmaar, Netherlands

Features

Year built:
2004
Weight:
1767 kg
Km free:
1400
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Jerry & Melina

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 60% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

Het was onze eerste vakantie-ervaring met een camper en het is ons prima bevallen. De ontvangst door de eigenaar was beide keren erg hartelijk. Na uitleg over de ins en outs van de camper konden wij op stap. De camper ziet er goed uit, rijdt goed en heeft ons zonder problemen van de ene naar de andere plek gebracht. De grootte van de camper is voor ons precies goed en het grote voordeel is het gemak en de snelheid waarmee je je verplaatst.
We hebben een fantastische vakantie gehad met de camper van Jerry & Melina. Drie weken lang door Duitsland, Oostenrijk en Italie getourd. Hele fijne bus, rijdt als een gewone auto. Zelfs de haarspeldbochten in de Dolomieten waren voor Popeye geen enkel probleem!! Jerry en Melina zijn prettige verhuurders: goed bereikbaar, betrokken, en flexibel. Het is echt een aanrader om Popeye een tijdje van hen te huren.
Heerlijke compacte camper om mee te rijden, ook zeer compleet. We weten nu uit ervaring dat het met 4 personen wat te krap is.
Helaas matig functionerende airco.
Prettig contact met de eigenaren.
Het was altijd al onze wens om eens met n California te kunnen rondreizen en het is ons heel goed bevallen. De camper is natuurlijk niet nieuw meer, maar rijdt heel goed en jerry en melina hebben heel erg hun best gedaan om m zo compleet mogelijk mee te geven. Het contact met hen verliep goed en prettig. Ook tijdens de reis konden we nog eea navragen en kregen altijd gelijk reactie.