Zeer mooie Adria 650 SP 2003 met heel veel optie´s!

Adria ADRIATIK CORAL S 650 SP | (9 reviews)

Prinsenbeek, Netherlands

Features

Year built:
2003
Weight:
2920 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Gerald

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 37% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 26 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (9)

Een fijne zeer complete camper en een prettige betrokken verhuurder. Vooral door de uitgebreide persoonlijke instructie werd het een soepele reis en zal deze eerste camperervaring een start van een serie worden. Tot een volgende reis!
Ons eerste camper avontuur!
We hebben 5 camper locaties bezocht, in de Eiffel, Moezel , Luxemburg en Nederland. Het was erg leuk om op deze manier te ervaren, hoe je kampeert. Best luxe! Je hebt alles bij de hand,een huis in het klein!
Het contact met Gerald was uitstekend. We kregen goede uitleg.
Zeer vriendelijk stel !
Heerlijke vakantie gehad met de camper van Gerald. Uitgebreide uitleg van alles aan het begin van de vakantie en ook toen we onderweg wat panne hadden was Gerald zeer behulpzaam. Reizen met deze camper is absoluut een aanrader! Tip, neem je fiets mee.
Perfecte vakantie gehad met een praktische, ruime en van alle gemakken voorziene camper. Uitgebreide uitleg bij het ophalen gekregen met een handboek. Omdat ik nog geen ervaring had met een camper of caravan, kwam dit goed van pas. Zeker voor herhaling vatbaar
Heerlijke vakantie gehad met deze camper. Na een uitvoerige uitleg van Gerald over de camper gingen we op pad naar Frankrijk. Onze 2 kinderen van 10 en 12 zaten prima achterin en hadden een tafeltje ter beschikking waar ze veel gebruik van hebben gemaakt tijdens het rijden. De camper rijdt fijn en is compleet uitgerust. We hebben vaker dan verwacht op gratis camperplaatsen gestaan, wat met deze camper heel goed te doen is vanwege de complete uitrusting (water, accu's, koelkast op gas en broodjes uit de oven). Vrijheid ten top.
Het was onze eerste campervakantie, en zeker niet de laatste.
Wat hebben wij ervan genoten. We waren 2 weken naar Noorwegen geweest. En deze camper was helemaal top, Smorgens lekkere warme broodjes uit eigen oven. We hadden helaas veel regen en moesten veel tijd doorbrengen in de camper, maar dat was niet erg want er was plaats genoeg. Wij hopen ook dat ze de camper niet verkopen zodat wij er nog eens gebruik van kunnen maken. In 1 woord het was geweldig.
De camper van Gerald is ons uitstekend bevallen. De ontvangst door Gerald was super, erg gastvrij. Gerald gaf ons een uitgebreide uitleg over de camper en liep alles met ons na. Ook op papier was er een map in de camper aanwezig met uitleg over alle apparaten e.d. in de camper, erg handig voor onderweg. Alle officiële papieren m.b.t. de huur werden correct doorgelopen en ingevuld. Onze reis ging naar Schotland, een land waarin je nogal eens regenachtig weer kunt verwachten. Helaas was het niet alleen regenachtig, maar was het ook nog eens behoorlijk koud. Daarom waren we erg blij met de ringverwarming en het elektrisch kacheltje aan boord. Wat wij er fijn vonden aan de camper: een vast bed, zodat je niet telkens alles om hoeft te bouwen. Warm water, makkelijk voor de afwas. Erg veel bergruimte, zodat alle benodigdheden vanuit thuis mee konden. Een hele grote koelkast + vriezer, zodat we het een en ander op voorraad konden hebben. Goede en makkelijk te bedienen verduistering, ook bij de voorruit. Aanwezigheid van een toilet was fijn, zeker als je eens gaat wild kamperen. Waar we geen gebruik van hebben gemaakt, is de douche, dit vonden we te onhandig. We hebben met de camper heel wat kilometers door Schotland gereden en hier en daar een ferry genomen naar een eiland, dit ging allemaal vlotjes. Op 1 voorval na: op een rotonde maakten we een aanrijding met een personenwagen. Links rijden is al niet makkelijk en helemaal niet op een drukke rotonde. Gelukkig viel de schade mee en we hebben Gerald hier meteen over geïnformeerd, zodat hij al actie uit kon zetten. Bij thuiskomst is dit ook allemaal keurig afgewerkt. Normaal gaan we met onze caravan op vakantie, maar dit jaar hebben we gekozen voor een camper, omdat we veel zouden gaan rijden en zo makkelijker onderweg konden stoppen om iets te gaan bezichtigen of een activiteit te gaan doen. De camper van Gerald heeft alles wat wij nodig hebben tijdens een vakantie, dus een echte aanrader. Ook bij thuiskomst werden we weer heel hartelijk ontvangen door Gerald en werden alle officiële handelingen correct afgehandeld. Al met al een fijne camper dus en een fijne gastheer.
We hebben veel plezier beleefd aan de camper. Met gezin van 3 zijn we twee weken door Noorwegen gegaan waar deze alle wegen goed getrotseerd heeft. Complete camper, fijne keuken/koeling. Makkelijk om te bouwen extra bed. Alle luxe aanwezig!
Beste Gerald,
dank voor het mogen huren van jullie camper. Het is een fijne camper met alles erop en eraan. Ik vond dat we een fijn persoonlijk contact hadden en eerlijkheid/vertrouwen staan hoog in het vaandel bij jou. Succes met de verdere verhuur en hopelijk verkoop je de camper niet :)