6 persoons camper, stapelbed, apart douche toilet, garage, ruime keuken.

CI Elliot | (8 reviews)

Bergen op Zoom, Netherlands

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.10 m
Height:
3.20 m
Year built:
2005
Weight:
2790 kg
Km free:
1750
Engine:
Ducato 2.8 jtd
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Sjoerd

Accepts 53% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (8)

Weekend Belgie geweest met deze camper van Jasper en Sjoerd. Was perfect. Prima ingericht, alles duidelijk. Rijdt ook super. De service er omheen was ook uitstekend. Zeker een aanrader! Dank heren nogmaals.
Wij zijn met ons gezin van vijf deze zomer voor het eerst op vakantie geweest met een camper. En we hadden ons geen betere kunnen bedenken! Zowel voor ons als 'beginnend camperaar' als met een gezin waarvan ook een baby is het allemaal uitstekend verlopen. De gebruikte camper is ruim, biedt voldoende slaapplekken, heeft een ruime keuken, douche en toilet. Alles was in meer dan voldoende mate aanwezig, de auto reed comfortabel en we hebben er dus ook flink mee gereden en veel gezien in Frankrijk en Spanje. Ook over het contact, voor, tijdens en naderhand met Sjoerd en Jasper (die de uitgifte deed en tijdens de vakantie goed en snel bereikbaar is) alle lof! Kortom ik kan iedereen deze camper en verhuurders aanraden als je een geslaagde vakantie wilt hebben. Yuri
3 weken heerlijke vakantie gehad met deze camper! Alles wat nodig is voor op de camping zit erop of erin. De bedden zijn fijn, ook voor lange mensen. Voldoende ruimte met 2 volwassenen en 2 kinderen. De camper heeft ruim voldoende vermogen, ook voor in de bergen. Bij 120 km/u wordt hij wat lawaaierig, gelukkig hadden wij nooit haast:) Al met al een aanrader om eens mee op pad te gaan!
wij hebben het reuze naar ons zin gehad. de camper was van alle gemakken voorzien. er zit ook een stevige motor in zodat het geen probleem was om wat flinke heuvels te nemen. het kontakt met sjoerd/jasper was heel fijn. bij vragen en of problemen werd er direkt geantwoord. kortom dit is voor herhaling vatbaar.
Nette, schone en complete camper. Voldoende vermogen en een achteruitrijcamera zorgde voor een plezierige reis. Volgend jaar weer!
Fijne kampeerwagen. Goed contact met de eigenaar. Aan te bevelen!
Afgelopen paasweekend de camper gehuurd van Sjoerd, contact en uitleen ging via Jasper, de overbuurman. We hebben met ons gezin, meisjes van 7, 5 en 0 gebruik gemaakt van de camper en dat ging helemaal prima. Vlotte camper en complete uitrusting, Jasper was goed bereikbaar voor een korte vraag. Ruim stapelbed aanwezig en achteruitrij camera, ook heel fijn. Helemaal goed verlopen dus.
Deze camper is een fijne, ruime camper en voorzien van vele gemakken. Motor vermogen is ruim voldoende om vlot in het verkeer te kunnen verplaatsen. Inventaris is compleet op een kleine suggestie na om deze nog completer te maken.
Sjoerd en Jasper beheren gezamenlijk de camper en zijn zeer vriendelijk met luisterend oor naar de wensen van de huurders. Komen afspraken goed na en zijn erg flexibel daarin.
Heb een zeer fijn weekend gehad dankzij de huur van deze camper.