CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005 CI Elliot camper from 2005

6 persoons camper, stapelbed, apart douche toilet, garage, ruime keuken.

CI Elliot | Bergen op Zoom, Netherlands | (6 reviews)


sleeps 6

2005

Alcove motorhome
from 71 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
91 persons viewed Sjoerd's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.10 m
Height:
3.20 m
Year built:
2005
Weight:
2790 kg
Km free per week:
1750
Engine:
Ducato 2.8 jtd
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6
Reply %:
88.89%
Response time:
9 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Fetsivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (6)

3 weken heerlijke vakantie gehad met deze camper! Alles wat nodig is voor op de camping zit erop of erin. De bedden zijn fijn, ook voor lange mensen. Voldoende ruimte met 2 volwassenen en 2 kinderen. De camper heeft ruim voldoende vermogen, ook voor in de bergen. Bij 120 km/u wordt hij wat lawaaierig, gelukkig hadden wij nooit haast:) Al met al een aanrader om eens mee op pad te gaan!
wij hebben het reuze naar ons zin gehad. de camper was van alle gemakken voorzien. er zit ook een stevige motor in zodat het geen probleem was om wat flinke heuvels te nemen. het kontakt met sjoerd/jasper was heel fijn. bij vragen en of problemen werd er direkt geantwoord. kortom dit is voor herhaling vatbaar.
Nette, schone en complete camper. Voldoende vermogen en een achteruitrijcamera zorgde voor een plezierige reis. Volgend jaar weer!
Fijne kampeerwagen. Goed contact met de eigenaar. Aan te bevelen!
Afgelopen paasweekend de camper gehuurd van Sjoerd, contact en uitleen ging via Jasper, de overbuurman. We hebben met ons gezin, meisjes van 7, 5 en 0 gebruik gemaakt van de camper en dat ging helemaal prima. Vlotte camper en complete uitrusting, Jasper was goed bereikbaar voor een korte vraag. Ruim stapelbed aanwezig en achteruitrij camera, ook heel fijn. Helemaal goed verlopen dus.
Deze camper is een fijne, ruime camper en voorzien van vele gemakken. Motor vermogen is ruim voldoende om vlot in het verkeer te kunnen verplaatsen. Inventaris is compleet op een kleine suggestie na om deze nog completer te maken.
Sjoerd en Jasper beheren gezamenlijk de camper en zijn zeer vriendelijk met luisterend oor naar de wensen van de huurders. Komen afspraken goed na en zijn erg flexibel daarin.
Heb een zeer fijn weekend gehad dankzij de huur van deze camper.

How it works

Similar campers