Burstner Lyseo A Automaat.

Bürstner Lyseo A | (15 reviews)

Landgraaf, Limburg, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marcel

Responds within 18 hours
Responds to 50% of the messages
Accepts 69% of the requests

Features

Length:
7.07 m
Width:
2.33 m
Height:
3.19 m
Year built:
2017
Tare Mass:
2925 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Fiat Ducato 2,3 Multijet 35
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

15 Reviews

Met onze 5 fietsen hebben wij een fantastische week gehad in de camper van Marcel. Voor ons, 5 fietsende vriendinnen, een eerste ervaring om het fietsen in Frankrijk te combineren met een camper.
We werden door Marcel goed voorbereid in het rijden van zijn mooie camper! Hij nam alle tijd om uit te leggen en serieus en geduldig in te gaan op vragen. Ook tijdens de reis konden we telefonisch nog uitleg krijgen en nam de aardige Marcel de tijd om mee te denken
We hebben genoten van de luxe van de camper, goed geslapen op goede bedden en was er voldoende ruimte voor 5 personen. De vijfde moet echter niet te lang zijn, want de bedruimte van de ingeklapte tafel is niet lang. Heel attent gaf Marcel een extra matras mee voor dit bed. Gehuurd beddengoed is een aanrader, al was het dat de bedden dan meteen al bij vertrek zijn opgemaakt. De tv is niet gebruikt, en toilet/ douche in de camper hebben we gebruikt voor extra bergruimte.
Heerlijk en erg handig is de ‘garage’ die onder het achterste tweepersoonsbed zit waardoor er incl fietsenrek onze 5 fietsen meekonden.
Veel gaat automatisch en zoals het stabiliseren was een feest: met een knop ging de camper ‘denken’ (en schudden) tot hij waterpas stond.
De gehuurde handdoeken mogen meerdere verschillende kleuren hebben zodat we ze uit elkaar konden houden. Overige Tips: Een krukje voor de vijfde aan tafel zouden we de volgende keer zeker gebruiken ipv de tafel en bank uit te moeten trekken, wordt anders erg krap. Keukengerei kan in revisie: Een goede koekenpan ( die niet aankoekt) hebben we gemist.
Samenvattend een aardige attente verhuurder met een ruime, luxe, nette en volledig ingerichte camper waarin het ook nog een genot is om in te rijden!
Met de Camper op vakantie.. hmmm.. Wat heb je dan nodig? Nou om te beginnen de Camper van Marcel. Compleet van alle gemakken voorzien, Daarnaast interesse in dingen zien, doen en ervaren! Succes verzekerd! We hebben genoten van onze rondreis door Be,D,A,CH en Fr en op hele mooie plekjes gestaan. De Camper van Marcel heeft hier zeker aan bijgedragen! Top! Oh..ja, Marcel een gieter zou ik toevoegen aan de inventaris!

Read more reviews