Capron T58 uit bouwjaar 2008

Capron T58 | (5 reviews)

Apeldoorn, Netherlands

Features

Length:
5.99 m
Width:
2.10 m
Year built:
2008
Weight:
2560 kg
Km free:
1500
Engine:
2.2 110 pk
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Jan

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 100% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Helaas hebben wij veel pech gehad met de camper. De vakantie is daardoor niet echt geweest wat we ervan hadden gehoopt .

Jan
Reply from Jan:

Klopt Lian, jullie hebben inderdaad wat pech gehad. Er is met auto,s altijd risico van reparatie. Je kunt niet alles voorzien. We hebben het in ieder geval goed opgelost en dat is ook belangrijk.
Wat ik als verhuurder kan doen is ervoor zorgen dat onderhoud up to date is, en dat doe ik. Zo worden in april volgend jaar de verstuivers nagekeken, door Ford, en eventueel vervangen. En krijgt de auto een grote beurt. Zodat ik met een gerust hart de Camper weer op pad kan sturen.

November 2017

Wij zijn net terug van een fantastische vakantie met de camper van Jan. In 3 weken zijn we door Oostenrijk, Kroatië, Italië en Frankrijk getrokken. Ruim 4000 km heeft de camper ons zonder problemen van bestemming naar bestemming gebracht. Ook in de bergen rijdt hij prima. De camper is van alle gemakken voorzien. Het contact met Jan was ook goed. Voor ons een onvergetelijke eerste ervaring met een camper en zeker voor herhaling vatbaar!
Jogchem en Barbara
We hadden een zeer leuke tijd en de mobilhome heeft ons nooit in de steek gelaten. Hij is wat paardenkracht wel licht, kwa comfort enig, met genoeg gas er in heb je een heerlijke warme douche en verwarming. Hij rijdt zwaar aan het stuur, maar zeer vlot in het verkeer. Een mooi interieur en rustgevend, wat toch belangrijk is tijdens een reis (in ons geval drie weken) Een aanrader!!
Dank jullie hartelijk Jan en Thea!
Merlin en Philippe (België, Brussel)
Voor een 4 weken durende trektocht door Noorwegen hebben we de camper van Jan en Thea gehuurd. Erg sympathieke en plezierige verhuurders. Dit was onze eerste camperervaring en de start was goed met prima uitleg van Jan over de werking van de camper. De camper was keurig net en prima onderhouden, was volledig en goed verzorgd ingericht. Kortom een prima camper van plezierige verhuurders.

De verhuur via Camptoo is ons erg goed bevallen. Camptoo heeft o.i. op een zeer correcte en plezierige manier de procedure begeleid.
Wij zijn heel tevreden over de Camper , hij rijdt uitstekend ook in de bergen trekt hij goed door, alles werkte prima naar behoren.
Het contact met de verhuurder hebben wij ook als prettig ervaren en correct.
Dit is zeker een aanrader, wij hebben ervan genoten.