Betaalbare 5-persoons Dethleff met inventaris!

Fiat 290 | (4 reviews)

Meeden, Netherlands

Features

Year built:
1993
Weight:
2230 kg
Km free:
1000
Engine:
Ducato 2.5
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
8
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Aaldrik & Aletta

Responds within 3 hours
Responds to 94% of the messages
Accepts 93% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 20 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

Het was een mooie ontspannen reis die we gemaakt hebben met jullie camper. Overal waar we een kijkje wilden nemen konden we rustig stoppen en even rondlopen. Alles is binnen handbereik en met een baby van 3maanden was het wel even spannend hoe dat zou gaan, maar het is heel goed bevallen!
We werden zeer vriendelijk en hartelijk geholpen door aletta. We hebben een mooie week gehad met de camper. Alles werkte prima en als ik nog een vraag had tussendoor kon ik gewoon appen en kreeg ik snel antwoord.
We hebben echt een heerlijke week gehad met de camper. Voor ons de eerste keer maar zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ook de camper is prima bevallen. Alles wat je nodig hebt zit er in. Al met al een heerlijke week (te kort) . Wij zouden iedereen aanraden het eens te proberen.
Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over Aaldrik en zijn vrouw. Hun camper is super leuk en gezellig en heel compleet ingericht en daardoor zul je je al heel snel lekker thuis voelen.
Wij zijn heel Nederland doorgereisd en hebben geen enkel probleem ervaren. Ik heb 1 keer de gasfles leeg gehad, maar dit kan uiteraard gebeuren. Ik had Aaldrik hiervan op de hoogte gesteld en hij zei mij dat ik deze zonder probleem kon omruilen en hij mij de kosten later zou retourneren.
Kortom, top service.

Wij raden de camper aan iedereen aan en komen graag nog een keer terug!

Groetjes,
Rick