Familie Camper 5 of 6 pers. Knaus 2.5 turbo Diesel dichtbij Eindhoven - Helmond

Fiat 290 | Geldrop, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 5

1994

Alcove motorhome
from 76 per night

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.25 m
Height:
3.25 m
Year built:
1994
Weight:
2400 kg
Km free per week:
1000
Engine:
2.5 TD
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
6
Reply %:
100.00%
Response time:
4 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 27 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (5)

De kampeervakantie met de camper van Erwin is van begin tot eind een feest geweest. Door de enthousiaste houding van Erwin hebben we meteen het gevoel gekregen dat de camper er voor ons was. Over de informatie over, de inrichting van en de beleving met de camper hebben we alleen maar lof te spreken. Alles klopte, functioneerde en was gemakkelijk en aangenaam in gebruik. Het is een prettig bestuurbare camper.
Datgene dat de camper leuk maakt is dat hij ruim is in het leef gedeelte. 's Avonds dus alle reden om onze vrienden ( die zelf een camper hebben) uit te nodigen, en dit samen elke dag te vieren.
Alle reden dus om de camper van Erwin aan te raden bij vrienden. Dank Erwin, het was een cadeautje.
Mijn echtgenote en ik (67 & 68 jaar) hadden besloten om voor het eerst met 'n camper op pad te gaan. Met zoekopdracht camper huren op de computer kom ik op de site van camptoo met particuliere camper verhuurders. Tijdens het doorlopen van de aanbiedingen kom ik terecht bij de verhuurder Erwin met een betaalbare huur en vlakbij waar ik woon. Via Camptoo kontakt opgenomen met Erwin om kennis te maken en voor uitleg van de camper. De ontmoeting was uiterst vriendelijk en de uitleg was ook duidelijk. De camper zag er leuk en schoon uit, dus wij maakten gebruik van deze camper om op vakantie te gaan. Het rijden ging prima na het wennen aan de stuurversnelling. Voor iedereen een aanrader om deze camper te huren. Wij vinden dit voor herhaling vatbaar.
Alles was goed geregeld. Zowel met Erwin als met Camptoo.
Camper is helemaal compleet. Alles zit erop en eraan.
Erwin heeft een duidelijk uitleg gegeven over het gebruik van de camper. En voor onderweg is er ook nog een handleiding aanwezig waarin de belangrijkste zaken worden uitgelegd.
Wat ons betreft een aanrader.
Erwin bedankt! En wellicht tot een volgende keer.
Dankzij de camper van Erwin hebben we een fantastisch lang weekend kunnen beleven. De camper is ruim van binnen en erg compleet uitgerust. Bestek en dergelijke is netjes en in ruime mate aanwezig. Ook de spullen voor stroom en haringen voor de luifel e.d. Is allemaal keurig netjes. Het is een geweldige manier om vakantie te vieren en Erwin heeft alles netjes geregeld. Zo is er een duidelijke beschrijving van alles wat er te weten valt over de camper aanwezig. Erwin is uiterst vriendelijk en reageert snel. Kortom: een echte aanrader!
Ik heb van 9 tot 14 Erwins 'camper gehuurd. De camper zag er bij ophalen picobello uit. Alles er op en er aan. De handleiding gaf veel helderheid over het gebruik van alle interne en externe mogelijkheden. De slaapplaats voor 4 personen was dik in orde!!
Ik zou hem zeker weer huren en het is een aanrader voor anderen. Het rijden was heerlijk.
We hebben echt alle dagen genoten van het gebruik. Bij het terugbrengen alles met Erwin nagelopen en nog wat aandachtspunten meegegeven. Hier was hij blij mee. Hij was tevreden over de staat van de camper bij aflevering. Bedankt voor het huren Erwin. Misschien tot een volgende keer.
Groet Huub