Gezellige familiecamper (6 slaapplaatsen en vast bed!)

Bürstner J5 PILOTE R780S D KAMPEERAUTO | (5 reviews)

Emst, Netherlands

Features

Length:
6.80 m
Width:
2.20 m
Height:
3.00 m
Year built:
1990
Weight:
2800 kg
Km free:
1750
Engine:
2.5 Turbo diesel
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
2

Description

About the owner

Owner Famke

Responds within 17 hours
Responds to 47% of the messages
Accepts 61% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Top vakantie gehad met deze camper! Het is een oudje maar dat brengt ook een beetje sfeer met zich mee. De berg op heeft hij het wat zwaar gehad maar komt altijd boven! Koelkast is wat klein maar werkt uitstekend. Bedden liggen erg lekker, en de buiten douche was erg fijn om onderweg naar onze bestemming te gebruiken.

Top prijs kwaliteit verhouding!
We hebben een zeer plezierige vakantie beleefd. Een prima camper om langere tijd mee weg te gaan. Ook de service en het contact onderling verliep erg goed. De prijs/kwaliteit verhouding was ook goed. Wat dat betreft geef ik zeker een 9 en zou voor een eventueel volgende keer weer gebruik maken van deze service.

Met een hartelijke groet,

Erik van den Bos
hallo famke

wij hebben jou camper een aantal weken terug gehuurd voor een week naar de formule 1 in oosterijk en is echt zeer goed bevallen we hebben hem opgehaald in emst en zijn perfect geholpen is voor herhaling vatbaar

groetjes mick en maten
Prima prijs - kwaliteit !
Wij hebben een leuke vakantie gehad, waarbij de goede camper een belangrijk rol speelde. Nog voor de afgesproken tijd konden we de camper afhalen. Goede ontvangst, aardige mensen en goede uitleg. Geen moeilijk gedoe om de camper helemaal te bekijken, gewoon elkaar vertrouwen. De camper ziet er goed uit voor 'zijn leeftijd'. Alles werkte, hij was netjes en schoon en hij reed uitstekend. We kregen nog een reserve gasfles mee, er bleek nog genoeg in de andere te zitten. Bij terugkomst was het geen probleem, na telefonisch contact, om de camper iets eerder terug te brengen. Al met al zeer goed bevallen.