Zeer luxe integraal camper met veel binnenruimte

Dethleffs Esprit | (6 reviews)

Zeerijp, Groningen, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jan

Accepts 100% of the requests

Features

Length:
7.50 m
Width:
2.33 m
Height:
2.85 m
Year built:
2012
Tare Mass:
2990 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1000 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Third party liability + Comprehensive insurance
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

6 Reviews

Wij (familie van 2 volwassenen en 2 meiden van 11 en 8 jaar) hebben de camper van Jan gehuurd tijdens de zomervakantie van 2018. We hebben rondgereden en gecampeerd in Belgie, Frankrijk en Duitsland. De camper is van alle gemakken voorzien waaronder een heerlijk queensbed, aparte wc en douche en zelfs een oventje voor heerlijk afgebakken broodjes s'ochtends. De camper is ons erg goed bevallen en ook hadden we fijn contact met verhuurders Jan en Marja. (Op de foto staan we op een camping in de Vogezen, Frankrijk). Kortom een aanrader.
Wij zijn met de camper van Jan 2.5 week door Scandinavië getrokken. We hebben een hele fijne vakantie gehad. De camper is ruim genoeg voor gezin met 2 kinderen, het opklapbed is in een handomdraai klaar en de matrassen zijn van uitstekende kwaliteit. Het vaste bed achterin is ook prettig. Heel handig is het automatische levelling systeem. Douche hebben we niet gebruikt want die is wel erg klein en dat doe je makkelijker op de camping. Deze camper is heel fijn om mee te reizen. Prettig is de grote koelkast en vriezer. Het contact met Jan was uitstekend. Jammer dat de achteruitrij camera kapot was maar ook zonder is het goed te doen. Wij vonden het handig om wel 4 fietsen mee te nemen zodat je wat mobieler bent op locatie. Ik kan de camper van Jan van harte aanbevelen!

Read more reviews