Westfalia camper from 1991: photo 1/15
Westfalia camper from 1991: photo 2/15
Westfalia camper from 1991: photo 3/15
Westfalia camper from 1991: photo 4/15
Westfalia camper from 1991: photo 5/15
Westfalia camper from 1991: photo 6/15
Westfalia camper from 1991: photo 7/15
Westfalia camper from 1991: photo 8/15
Westfalia camper from 1991: photo 9/15
Westfalia camper from 1991: photo 10/15
Westfalia camper from 1991: photo 11/15
Westfalia camper from 1991: photo 12/15
Westfalia camper from 1991: photo 13/15
Westfalia camper from 1991: photo 14/15
Westfalia camper from 1991: photo 15/15

Inpakken en wegwezen met Barry! Volledig ingerichte avontuurlijke camper!

Westfalia Coach | (3 ratings)

Lierop, North Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Willy

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 60% of requests

Features

Year built:
1991
Included travel distance/week:
1750 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

Smoking allowed
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Worldwide
Included
Alternative transport, Accomodation costs in case of repairs, Insurance for passengers and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

3 Ratings

Ellis
17/08/2021
Terug van een geweldige roadtrip van 3 weken met Barry door Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Duitsland. Wát is Barry een heerlijke kampeerbus! Van alle gemakken voorzien, rijdt heerlijk en vooral een geweldig kampeermiddel! Alles werkt naar behoren, geen enkele keer heeft hij ons in de steek gelaten! Barry is een bus op leeftijd, maar dat is juist zijn charme!
Heel anders dan de vorige recensie is onze ervaring met Willy. Na deze recensie gelezen te hebben gingen we ietwat sceptisch de bus ophalen. Willy bleek een ontzettend aardig persoon, die heel trots zijn bus liet zien en uitleg gaf. Hij dacht mee, en gaf volop tips!
Mochten we nog een keer een buscamper huren, dan denken we zeker aan Willy! We kunnen Willy dus ook terecht zeer aanbevelen!
Willy, bedankt voor onze onvergetelijke vakantie!
Jantine
14/07/2021
Wij hebben de camper gehuurd bij Willy. Het adres van Willy was niet aangegeven bij de informatie die toegestuurd was, hal 7 is geen adres maar het nummer van de loods. Bij het ophalen gaf hij de boodschap mee dat alles in dezelfde staat terug moest komen en bij het gebruiken dat we zeer voorzichtig moesten zijn. Hierdoor kregen wij het gevoel dat hij liever de camper niet wilde uitlenen. Door deze boodschap zet hij een toon waardoor wij stressvol de dagen ingingen en er tegenop zagen om de camper weer terug te brengen. Bij het gebruik kwamen we erachter dat dingen stuk bleken te zijn (koelkast, tafeltje, gordijntje, dashboard verlichting,) Normaliter maakt dat niet uit want we zijn met een T3 op pad en dat zijn oudjes. In dit geval was het irritant vanwege zijn wantrouwende toon bij het ophalen. Daarnaast kwam hij bij het ophalen direct met een contract die getekend moest worden, los van de voorwaarden van Camp Too. Wij vinden schoonmakenkosten van 250euro buitensporig veel en daardoor zet hij wederom een toon van wantrouwen.

De camper is niet volledig uitgerust met campingspullen om ontspannen op pad te gaan. Er was geen aansteker terwijl een spiritus brander niet voor iedereen bekend is. Er zitten geen afwasspullen in, geen stoelen. Gelukkig mochten we een tafel van hem lenen. Wees ervan bewust dat het een ‘kale’ camper is en alle faciliteiten zelf moet meenemen.

Bij het terugbrengen was Willy vriendelijk en stond hij open voor de mankementen die wij hadden opgemerkt. Hij ging er werk van maken en nam het serieus, hij verhaalde het niet op ons. Hij handelde de zaken snel af. Onze auto heeft daar veilig kunnen verblijven, dat was prettig.

Willy
Reply from Willy:

Wat jammer dat je niet even gebeld hebt in die eerste stressvolle dagen, dan hadden we dat uit kunnen spreken en de stress bij jullie weg kunnen nemen!

De tafel, gordijn en ook de dashboard verlichting werkte gewoon normaal, geen idee wat daar mis is gegaan. De koelkast was helaas wel echt stuk.

Zelf vind ik de term “kale” camper voor Barry niet echt passend, Barry is volledig uitgerust behalve een buitenset, dat staat ook niet op de foto.

July 2021

Read more reviews