Camper te huur in Friesland

Carpon Alkoof camper | (8 reviews)

Dronryp, Netherlands

Features

Year built:
2009
Weight:
2910 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Klaas

Responds within 9 hours
Responds to 83% of the messages
Accepts 83% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (8)

we hebben de camper gebruikt als kwartiermakers plek tijdens een estafetteloop van 555km in 48 uur ruim om het IJsselmeer t.b.v. de SocialRun. Er was veel bergruimte en slaapplekken. We hadden de pech dat we een klapband kregen en er geen reserveband in de camper aanwezig was. Verder ging alles prima.
Met vier man een weekend weg geweest. Camper rijdt prima. Enkele kleine gebreken aan binnenverlichting en een slotje van de douche/toilet en koelkast welke niet naar behoren werkten. Keurig opgelost na afloop bij inleveren camper. Camper maakt best veel lawaai als je achterin zit, maar kan ook liggen aan de slechte wegen in Engeland. Vier man kunnen met gemak in deze camper. Van binnen lekker ruim. Garage is daardoor aan de kleine kant, maar alles past er prima in. Fietsenrekje voor 4 fietsen zit niet voor niks achterop.......
Kortom, goeie camper en prima verhuurders om zaken mee te doen.
Contact met Klaas was prettig, hij nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Begreep later dat zijn vrouw meestal de verhuur doet, daardoor ontdekte ik wat dingen pas na de verhuurperiode (was op zoek naar de handleiding, die vond ik niet in het dashboardkastje maar bleek achteraf in een tas onder de stoel te zitten.). Ook de grijswatertank ontdekte ik niet omdat die onder de camper bleek te zitten. Ik dacht dat die loosde op de sceptic tank. Misschien wat naïef, maar dit was mijn eerste keer dat ik een camper huurde. Waren wat dingen defect, in plaats van de luifel kreeg ik een grote partytent mee. Die was op zich heel goed, alleen niet bruikbaar op krappe camperparkeerplaatsen en kostte toch de nodige tijd om op te zetten en netjes af te breken. Raampjes en horren zijn kwetsbaar, Klaas heeft nog een ontbrekend uitzetarmpje voor het raam voor me gerepareerd voordat ik vertrok. Ook het sluitstuk van een raampje en een kampeerstoel hadden wat defecten. Ik kreeg bij vertrek van Klaas een rol duct tape mee en die heb ik ook nodig gehad om een klepperend, ontbrekend raampje weer vast te plakken.

Zelf heb ik schade gemaakt door een te krappe bocht en het contact daarover was goed.

De camper zelf reed heel goed, geen enkel motorisch probleem gehad. Kwam ook goed de bergen op en af, zoals in de advertentie beschreven stond.

Het is een 6-persoonscamper, alleen het 2-persoonsbed dat je van de tafel maakt is wat korter. Voor 6 volwassenen net te klein denk ik, met kinderen gaat het wel.

Alles bij elkaar was het contact met Klaas en zijn vrouw goed en prettig. Ik vond het vervelend om de camper met schade terug te brengen, hoop dat ze dat goed hebben kunnen regelen.

Dit was mijn eerste keer alleen op vakantie met mijn kinderen en met een camper. We hebben een heel fijne vakantie gehad met de camper, de kinderen waren erg enthousiast over de vrijheid en ruimte die een camper geeft. Ik dacht altijd dat met een camper op vakantie gaan iets was voor gepensioneerden maar heb ontdekt dat het een heel leuke manier van reizen is. Voor herhaling vatbaar.
Het was voor ons de eerste keer dat we een camper met het gezin hebben gehuurd. De camper van Klaas was van alle gemakken voorzien. We werden super vriendelijk ontvangen en kregen goede uitleg over het gebruik, Echt een aanrader!
Was een super leuke ervaring was goed en verzorgde camper
Kom zeker terug
Als gezin met twee kinderen, hebben we een fijne vakantie gehad in/met deze camper. De bedden liggen fijn, ruim voldoende ruimte in de alkoof en de camper reed met gemak de 12% hellingen in het buitenland
De camper was in een redelijke staat. Hier en daar waren er dingen kapot, maar dat zat ons niet in de weg. De auto reed prima en de bedden sliepen heerlijk.
Prima camper. Leuk om met het gezin of met een groep vrienden mee op vakantie te gaan. De communicatie met de eigenaren was goed en verliep soepel.