Compleet uitgeruste familiecamper

Fiat 290 | (3 reviews)

Hilversum, Netherlands

Features

Year built:
1991
Km free:
1500
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
7
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Arjanne

Responds to 50% of the messages
Accepts 62% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (3)

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Normandië met de camper van Arjanne. Ook op de regenachtige dagen was het prima vertoeven. Er was voldoende ruimte in de camper en deze was van alle gemakken voorzien; van nespresso-machine, alle benodigde kabels/slangen, keukengerei, navigatie tot reserve-olie (die we trouwens niet nodig hebben gehad). De camper was dan ook helemaal klaar voor vertrek, het enige wat je zelf hoeft mee te nemen zijn je persoonlijke spullen. Van tevoren hebben wij een duidelijk uitleg gekregen van Arjanne en is alles nog een keer gecheckt. Ook de flexibiliteit van Arjanne was erg fijn. Ondanks dat de camper niet de jongste meer is, heeft deze ons zonder problemen over de Normandische wegen gereden. Wij zouden de camper zo nog een keer huren!
We (2 volwassenen en 2 kinderen van 3 en 0) hebben een fijne reis gehad in deze camper. Hij is al wat op leeftijd, maar als je daar rekening mee houdt, is het een heel gezellig huisje om vakantie in te vieren. De camper is compact en je kan er toch alles in kwijt wat je nodig hebt. De kinderen vonden het heerlijk.
De communicatie met Arjanne verliep heel prettig. Ze heeft ervoor gezorgd dat we zonder zorgen op pad konden.
We traveled for 4 days with this very well mantained camper. Arjanne was very kind and available for every request and it was very pleasent to get in touch with her.
We will surely take under consideration the possibility to use this RV again.