ONZE TROTS

Fiat 230 | (13 reviews)

Nijeveen, Netherlands

Features

Length:
6.00 m
Width:
2.10 m
Height:
3.00 m
Year built:
2000
Weight:
2690 kg
Km free:
1750
Engine:
Fiat Ducato 2.8
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Geert

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 65% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (13)

Op 5 augustus 2017 hebben wij de camper opgehaald bij Geert en Wietske. Na een zeer hartelijke ontvangst hebben we een uitgebreide uitleg gekregen over het gebruik van de camper. Voor ons was het de eerste keer dat we een camper huurden. De camper is van alle gemakken voorzien, goed onderhouden en rijdt zeer comfortabel. De bergen in Oostenrijk zijn geen enkel probleem.
Het huren van de camper van Geert en Wietske is voor herhaling vatbaar.
Groetjes Marcel, Saskia en Cathy
Camper was perfect. Groot genoeg voor ons beiden en toch handzaam om de smalle single road tracks in Schotland moeiteloos te doorstaan. Vriendelijke hulp en ontvangst van Geert en zijn vrouw.
Aanrader!
Het leek ons leuk de caravan eens te laten staan en een rondje Nederland te maken met een Camper, wij kwamen uit bij Onze Trots, de Camper van Geert en Wietske.
Na een lekkere bak koffie nam Geert uitgebreid de tijd om de werking van hun Trots tot in de finesse aan ons uit te leggen.
Een fantastisch rijdende Camper voorzien van alle gemakken, zoals een vast bed, heerlijk.
De Fiat semi-integraal met een 2.8 Fiat motor en Burstner opbouw is lekker krachtig en is prettig te besturen.Dat onze auto voor de deur kon worden geparkeerd deze week was ook plezierig.
Het beoogde doel ,rondje Nederland werd niet geheel gehaald, maar is zeker een reden voor herhaling.
Ons is het prima bevallen, fijn dat verhuurders hun kostbare mobiele bezit voor meestal een zeer redelijke prijs met ons willen delen. Niet onbelangrijk Geert is per mail goed bereikbaar en gaf in de aanloop naar deze week bijna direct antwoord op onze vragen en dat is plezierig.
Wij hebben genoten.
Met hartelijke groet, ook van Clazien
Hoi Geert en Wietske jullie ontvangst was zeer warm en hartelijk. Aan uitleg geen gebrek. De camper reed goed en hebben genoten. Indien we zelf nog geen camper hebben gekocht tot een volgende keer.
Ik kan de camper zeker adviseren daar hij kracht genoeg heeft om makkelijk in de bergen te rijden .
Mijn ervaring is dat hij 1 op 10 gemiddeld verbruikt en het vaste bed is ideaal , je hoeft niet te schuiven met kussen en tafel om een bed op te maken , verder hebben we een leuke vakantie gehad in Frankrijk en ik wil hem iedereen aanraden
Het was de eerste keer dat wij met een camper op pad gingen. Heel kort van te voren gereserveerd maar het contact verliep prima en alles was uitstekend geregeld. Camper was van alles voorzien. Hebben erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar.
De ontmoeting met geert was erg vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg gekregen van de camper.
De camper voldoet aan de eisen voor een zorgeloze vakantie. Het heeft geen enkele moeite met de bergen in Oostenrijk en tsjechie . Alles is aanwezig.
Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper weg gingen. Onze trots van Geert en Wietske hebben wij ervaren als een prima camper voor beginners. Alles wat wij nodig hadden zat er bij in en hebben dan ook niks gemist. Al onze kleren konden we netjes opbergen in de daarvoor bestemde kastjes. Wat niet op de site staat is dat er een skottelbraai bij zit die wij een paar keer hebben gebruikt en dan niet alleen om te bbq. Buiten koken was ook echt een plezier met dat ding en maakt het kampeer gevoel compleet. Bij ontvangst namen Geert en Wietske de tijd om alles aan ons uit te leggen, zodat wij overal van op de hoogte waren toen we weg gingen en we alles konden gebruiken. Bij thuiskomst was er ook nog tijd voor een praatje en waren zeer benieuwd hoe het was bevallen. Erg leuk vonden wij! Wij willen Geert en Wietske dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons voor het lenen van hun camper.
Het was een feest om met "onze trots" op vakantie te zijn! Een fijne camper, rijdt als een zonnetje, is goed onderhouden en van alle gemakken (en benodigheden) voorzien. Helaas konden wij geen gebruik maken van de luifel (hier konden de verhuurders overigens niets aan doen) waardoor onze leefruimte wat kleiner was dan van te voren verwacht maar ook dan biedt "onze trots" nog voldoende bewegingsvrijheid. Wat op de foto's niet zichtbaar is maar wel het vermelden waard is, is dat de camper veel opbergruimte heeft (kastjes boven bed en dinette, ruime kast tussen de zijdeur en de badkamer. Erg fijn dus, vooral bij een wat langere vakantie!
Daarbij komt nog dat Geert en Wietske ontzettend fijne verhuurders zijn: goed bereikbaar, bereid om mee te denken en vooral ontzettend vriendelijk.
Een echte aanrader dus!!
Onze eerste camper ervaring is heel goed bevallen. Snelle en flexibele reacties van de eigenaar. Camper was heel compleet we hebben niets gemist. We hadden wel het idee dat de accu vrij snel leeg
Prima camper met prima bedden en verwarming. Alles is aan boord en het was een plezier om erin te rijden. De tv met schotel is soms lastig in te stellen en vraag om canal digitaal kaartje. Wij hebben erg genoten.
Groeten Lenyengeert Geert Versteeg
Camper voldeed aan onze verwachtingen alleen de warmwatervoorziening kreeg ikzelf niet aan de praat.
De camper rijdt prima, voldoet goed.
Bed slaapt goed.
Wel vonden we de ingang naar het toilet erg krap en konden we maar een stopcontact vinden.