Mercedes 406d uit 1977

Mercedes-Benz 406d | (5 reviews)

Amstelveen, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Mark

Responds within 13 hours
Responds to 71% of the messages
Accepts 70% of the requests

Features

Year built:
1977
Tare Mass:
3340 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
8
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

5 Reviews

Top Camper, Mark is een relaxte gast. De Camper is top, natuurlijk wel een oud beestje maar cker in goede staat. Hij zou motorisch nog even na gekeken worden de komende maand, hij liep namelijk te hard stationair. Dat mocht de pret niet drukken wij hebben met deze camper een heerlijk weekend mogen beleven.
We hebben een topweekend gehad met Marks camper. Helaas waren we van een aantal dingen niet op de hoogte, zoals dat er geen 12 volt elektra aansluiting was. De ijskast deed het wel op gas maar het was niet helemaal duidelijk of dat wel
veilig was. Achteraf werkte het prima maar we roken wel soms een lichte gaslucht en het fornuis werd warm... ook de pomp van het water deed het niet in eerste instantie; met wat gefriemel met de elektra hebben we dat weten te verhelpen. De communicatie met Mark was redelijk, hij reageerde niet altijd en niet op alle vragen. Ik zou Mark verder aanraden om duidelijker te zijn over wat er wel en niet in de camper zit en wellicht ook een beschrijving achterlaten van de werking van alle onderdelen. Ik zou verder een stoffer en blik en een emmertje aan de inventaris toevoegen om dat schoonmaak te vergemakkelijken. Maar de sfeer van de camper maakt veel goed. We hebben een heerlijk weekend gehad.

Read more reviews