Mercedes-Benz 406d camper from 1977 Mercedes-Benz 406d camper from 1977 Mercedes-Benz 406d camper from 1977 Mercedes-Benz 406d camper from 1977 Mercedes-Benz 406d camper from 1977

Mercedes 406d uit 1977

Mercedes-Benz 406d | Amstelveen, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 3

1977

Bus camper
from 94 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
55 persons viewed Mark's camper
in the past two weeks

Description

Features

Year built:
1977
Weight:
3340 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
8
Seatbelts:
2
Seats while driving:
8
Reply %:
33.33%
Response time:
19 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Fetsivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (4)

We hebben een topweekend gehad met Marks camper. Helaas waren we van een aantal dingen niet op de hoogte, zoals dat er geen 12 volt elektra aansluiting was. De ijskast deed het wel op gas maar het was niet helemaal duidelijk of dat wel
veilig was. Achteraf werkte het prima maar we roken wel soms een lichte gaslucht en het fornuis werd warm... ook de pomp van het water deed het niet in eerste instantie; met wat gefriemel met de elektra hebben we dat weten te verhelpen. De communicatie met Mark was redelijk, hij reageerde niet altijd en niet op alle vragen. Ik zou Mark verder aanraden om duidelijker te zijn over wat er wel en niet in de camper zit en wellicht ook een beschrijving achterlaten van de werking van alle onderdelen. Ik zou verder een stoffer en blik en een emmertje aan de inventaris toevoegen om dat schoonmaak te vergemakkelijken. Maar de sfeer van de camper maakt veel goed. We hebben een heerlijk weekend gehad.
Wij hadden een top reis met de bus van Mark. In deze bus is het rijden nog ouderwets fysieke arbeid. Het tempo ligt ook lager. Je moet ervan houden, maar wij vonden het geweldig, Een echte onthaast-bus! Contact met Mark verliep prima. Goeie gozer.
Het was een feestje om met de camper van Mark op vakantie te gaan! Het is een prachtige charmante oude camper, zoals omschreven. En zo rijdt hij ook, aanpassen gaat vanzelf. Hij start en loopt als een zonnetje. Met een beetje liefde en fingerspitzengefühl waren we van alle gemakken voorzien. Het grote dubbele bed achterin vonden we erg fijn.

Zo zijn we in 10 dagen naar verschillende plekken in NL, BE en Noord Frankrijk gereden, op ons gemak, met alle voorzieningen die we zochten en een grote glimlach op ons gezicht!

Het contact met Mark is prettig. Hij is flexibel en goed bereikbaar, ook voor vragen onderweg.
Super leuke en gezellige camper. Voor zijn leeftijd nog perfect in orde! Flexibele eigenaar en prettige communicatie. Zeker aan te raden!

How it works

Similar campers