Fantastische ruime camper, Mercedes Sprinter 313cdi, 129pk!!

Mercedes-Benz 903.6; 313 CDI-NA | (7 reviews)

Emmen, Netherlands

Features

Length:
7.50 m
Width:
2.25 m
Height:
3.25 m
Year built:
2001
Weight:
2810 kg
Km free:
0
Engine:
Mercedes
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Nicolien

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 80% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

In een zeer prettige en ontspannen sfeer wordt je door Nicolien geinstrueerd over de camper zelf en alles wat aanwezig is en wat ook belangrijk is zij is altijd direct telefonisch bereikbaar.
Dan het rijden met deze camper met zijn krachtige motor is weer een feest.
De stoelen zitten comfortabel , hierin wordt je bijna niet moe
Alles wat je nodig hebt op een campervacantie is aanwezig
Wij waren op de Formule 1 camping in Monza ,wat op zich al een feest is
Prima week gehad door Noord-Duitsland en Denemarken. Heerlijk dat er 2 grote vaste bedden in de camper zitten en een zee aan kastruimte!
Prima vakantie gehad in fijne camper van Nicolien. Erg tevreden over ontvangst en goede uitleg over gebruik van de camper. We zijn erg tevreden over het totaalplaatje van deze wijze van camperhuur.
Fantastische camper met een fantastische verhuurdster. Erg vriendelijk in contact en behulpzaam. De camper zelf is erg compleet waardoor je zelf niet veel hoeft mee te nemen. Het is van alle gemakken voorzien en het rijdt als een zonnetje. Ondanks de grootte geen moeite gehad op krappe en stijle bergwegen in Noorwegen. Ook voor vrij kamperen zeer geschikt, eenmaal aangevuld met water etc kan je gemakkelijk 3-4 dagen zelfstandig camperen.
We hebben een fantastische vakantie gehad in de mooie camper van Nicolien. We hadden bedacht om naar de kust in noord Duitsland te gaan, echter bleek dat bij aankomst niet zo'n goed plan vanwege de aanhoudende regen. maar met deze ruime camper is dat geen probleem, De volgende dag maar gouw weer vertrokken naar een gebied met beter weer. Die vrijheid heb je met een camper.
Nicolien en haar man zijn zeer vriendelijke mensen en hebben onder het genot van een lekker bakkie koffie alles duidelijk uitgelegd.
Deze camper is zeer aan te bevelen.
Een heerlijke camper om mee weg te gaan. Lekker ruim. Zijn er mee naar Luxemburg geweest. Daar heerlijk gewandeld. Gaan er zeker nog weer eens een keer mee weg.
Ben met 1 volwassene en 2 kinderen met deze camper een weekendje weg geweest, en dat ging prima. Uitleg van de eigenaar was prima en prettig, en ze was ook telefonisch direct behulpzaam toen we even een praktisch vraagje hadden.
Inventaris was zeer compleet. Het rijden met een camper was nieuw voor mij, maar wende snel en ging prima.
Dit was voor ons een 'oefenvakantie', omdat we in de zomer ook met deze camper op vakantie gaan, en daar hebben we nu nog meer zin in!