Volkswagen camper from 1999: photo 1/12
Volkswagen camper from 1999: photo 2/12
Volkswagen camper from 1999: photo 3/12
Volkswagen camper from 1999: photo 4/12
Volkswagen camper from 1999: photo 5/12
Volkswagen camper from 1999: photo 6/12
Volkswagen camper from 1999: photo 7/12
Volkswagen camper from 1999: photo 8/12
Volkswagen camper from 1999: photo 9/12
Volkswagen camper from 1999: photo 10/12
Volkswagen camper from 1999: photo 11/12
Volkswagen camper from 1999: photo 12/12

Vw transporter

Volkswagen Westfalia | (2 ratings)

Sprang-Capelle, Noord-Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Martin

Responds within 15 hours
Responds to 66% of messages
Accepts 72% of requests

Features

Year built:
1999
Included travel distance/week:
1750 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
2
Seats while driving:
2

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 22 years

Insurance

Cover
Compulsory Third Party
Policy territory
Europe
Included

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €500. The deposit will be returned to you after the rental period.

2 Ratings

Agnes
24/06/2021
Mijn man en ik hebben 2 geweldige weken gehad met de camper. Gewoon perfect voor z'n tweeën. Hij rijdt uitstekend en de airco kwam goed van pas op die hete dagen. Super geholpen, hele vriendelijke mensen. Op het laatste nog een dagje Efteling meegepikt.
Tom
21/09/2020
Wij zijn zéér ontevreden over de camper van Martin. Hij hing van ducttape aan elkaar en hebben hem na 2 dagen teruggebracht, terwijl we hem voor 3 weken gehuurd hadden. Toen we hem op haalden hadden we al wat gebreken gezien, maar toen we thuis kwamen, bleek er nog veel meer mis met de camper. Daar komt bij dat Martin, toen we al ingestapt waren en op het punt stonden om weg te rijden, ons waarschuwde niet harder dan 100 te rijden en de 5e versnelling niet te gebruiken. Ondanks dat we de camper slechts 2 dagen hebben gehad, was hij niet bereid ook maar een cent van de door ons betaalde 1488 euro terug te betalen.
De website en reglementen van Camptoo geven de indruk dat Camptoo bemiddelt tussen particuliere verhuurders en huurders, maar deze Martin is een autohandelaar die gammele campers opkoopt en via Camptoo voor veel geld verhuurt.
Terwijl wij bij Martin waren om de camper terug te brengen, kwamen ook andere huurders terug met een camper waar van alles aan mankeerde.

Martin
Reply from Martin:

Wij zijn zeer ontevreden en teleurgesteld in Tom. De genoemde ducttape was bevestigd aan de glijstukken van de fietsendrager door de vorige eigenaar. Dit om deze op een plek te houden voor het makkelijker beladen. De riempjes voor de fietswielen vast te zetten zitten er gewoon op de orginele manier aan vast. Toen Tom en zijn vrouw de camper kwamen halen hebben we ze na onze uitleg dat hij maar 4 versnellingen heeft, het advies gegeven om er 100km per uur mee te rijden. (wij hebben de 5e eruit gehaald omdat deze beschadigd was) De camper kan makkelijk 130 km/u maar het is natuurlijk een al wat oudere auto. Toen Tom de auto na 2 dagen terug kwam brengen hebben we een andere camper aangeboden. Dit aanbod werd afgeslagen "omdat ze toch al niet weg wilden gaan". Over eventueel geld terug te geven is niet duidelijk gesproken. Er werd letterlijk door Tom gezegd, kijk maar hoe of wat je kunt doen. Na overleg met Camptoo werd gezegd dat de huurder en verhuurder dit moeten overleggen. Toen Tom de camper terug bracht, kwamen andere huurder net terug. Ze waren zeer tevreden en Tom heeft ze niet eens gesproken omdat hij op dat moment bij ons aan de Koffie zat. Onze indruk is dat Tom en zijn vrouw vooraf al niet op vakantie wilde gaan. Wij hadden het idee om na de huurperiode, Tom 600 euro terug te geven, maar dit staat nu dus in de ijskast. Ook had hij de camper niet afgetankt. Kortom, een slechte recensie waar ook nog eens onwaarheden in staan.

September 2020