Compacte gezellige camper

LMC Liberty | (3 ratings)

Etten-Leur, North Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Manfred & Sharona

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 86% of requests

Features

Length:
7.10 m
Width:
2.20 m
Height:
2.75 m
Year built:
2008
Tare weight:
2688 kg
km's included p/w:
1750 km
Engine:
2.2
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

3 Ratings

Ons is de camper van Manfred en Sharona zeer goed bevallen. Wij hebben met de LMC liberty gereisd en dat ging super makkelijk en fijn. Ik was verbaasd over het gemak waarmee de camper 100 - 110 km/h rijdt en de eenvoudig bedienbare cruise control maakte het af. De camper met z'n hoogte van 2,75 meter valt binnen klasse 2 voor tolwegen Frankrijk wat flink wat tol geld scheelt t.o.v. een hogere camper (> 3meter). Door de geringere breedte was het relatief eenvoudig manoeuvreren op camper plaatsen of campings of in het verkeer. Wat verder opviel: de camper was super schoon en alles wat je nodig hebt voor een vakantie zoals borden, pannen (zeer uitgebreid) was aanwezig. De koelkast werkt ook op gas zodat je helemaal los van voorzieningen kunt reizen. De boordaccu's waren eigenlijk altijd helemaal vol (zonnepaneel) maar wij gebruikte dan ook alleen de verlichting en het fijne toilet.... Slapen: de bedden zijn echt fantastisch. Dikke matrassen op een lattenbodem gewoon zoals thuis. Naast de bedden aan beide zijden een flink raam dat je open kan zetten bij warme dagen en boven het bed nog een dakluik. Alle ramen zijn voorzien van goed sluitende en werkende horren/ gordijnen. Met de grote garage achterin de camper en de fietsendrager kun je ook nog eens al je speelgoed (surfplanken, kitespullen, fietsen fijne tafel en stoelen) meenemen.
Wij hebben voorafgaand de camper bekeken en uitleg gekregen door Manfred. Als je voor het eerst gaat camperen is dat best veel en spannend; gasgebruik, electra , chemisch toilet en legen van de cassette. Ook gebruik van de luifel en het openen van alle sloten is ff goed om te horen. Manfred heeft de sloten en sleutels genummerd : erg handig! Ook nog een stukje gereden om het gevoel te krijgen . Was prettig!Op onze vragen kregen we antwoord! Manfred is erg trots op hun camper. Wij hebben kontakt gehouden en op vallend is de snelle respons van hun op al je vragen.
Ook bij vertrek nog even de puntjes op de i en toen vertrokken. Een boekje met alle instructies aan boord en daar gingen we!
Eigenlijk een prima vakantie gehad met de camper! Op de accu-pech na , die overigens in samenspraak met Manfred zo snel als mogelijk is opgelost, een heerlijke tijd! Heerlijk alles bij je aan boord te hebben en de hulplijn met Manfred gaf een zeker gevoel! Als opmerking voor andere huurcamperaars nog een paar tips ; de informatie die je krijgt is heel veel zodat er wel iets wellicht niet blijft hangen. Wij hebben de info van de verduisteringen en de opvouwbare tafel gemist ... advies gewoon appen of bellen met Manfred!
De Camper is geschikt voor 2 volwassenen en wellicht een klein kind. Slaapplaats dan tussen de 2 heerlijke bedden door verlengen van het middenstukje en matrasje erop!
Wel plaats voor 4 zitplaatsen rond de tafel.
Wij kunnen eerlijk zeggen dat de camper voorzien is van alle gemakken , volledig ingericht met alles wat je nodig hebt om een heerlijke vakantie te hebben.
Schoon opgeleverd en afgetankt !
Manfred en Sharona zorgen er persoonlijk voor dat je met een goed gevoel kunt gaan genieten van een heerlijke campervakantie! Af en toe ff een foto plaatsen of sturen vinden ze erg leuk en daar krijg je dan een reply op! Een aanrader dus! Thanks Manfred en Sharona en tot snel!

Read more reviews