Touren met een compacte Volkswagen T4

Volkswagen KAMPEERAUTO I D 57 KW | (5 reviews)

Gorinchem, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Elselien

Responds within 8 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 67% of the requests

Features

Year built:
1991
Tare Mass:
2087 kg
Gross Vehicle Mass:
2710 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

5 Reviews

Hallo Elselien, wij hebben een fantastisch weekend gehad met jouw camper! Dit was onze eerste keer om met een camper op pad te gaan en dat is ons zeer goed bevallen. Vanaf het ophalen en de uitleg tot aan het terugbrengen. De bus rijdt prima, alles is goed uitgelegd en werkte goed. Het bed is smal maar slaapt prima! En zo fijn dat zelfs mijn man erin kon staan met zijn 1m90. Ik kan deze camper aan iedereen aanbevelen, wellicht komen wij hem zelf nog een keer lenen.. Hartelijk dank voor het gebruiken van jouw camper!
Met vriendelijke groet, Aemilie Manschot
Samen met mijn zoon ging ik op pad met de leuke camper van Elselien. Het busje rijdt het fijnst als je niet te hard gaat, zo hielp de reis mij al bij het onthaasten.
Ik hou van kamperen en vond deze manier enorm luxe, Met name het niet op de grond slapen en de koelkast vond ik fijn. Het is een 2 - 4 persoons camper. Met zijn 2en prima te doen maar met meer lijkt me krap.
Het contact met Elselien verliep soepel. De uitleg bij vertrek was prima en bij terugkomst werd ik ontvangen met heerlijke appeltaart :)

Read more reviews