Luxe vintage Peugeot camper in goede staat

PEUGEOT pilot | (4 reviews)

Amsterdam, Netherlands

Features

Year built:
1989
Weight:
2401 kg
Km free:
1200
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
7
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Nico

Accepts 94% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (4)

Leuke oude Camper. Niet een heel erg luxe Camper maar prima voor een lang weekend (geen douche en wc, een erg kleine koelkast, magere inventaris). Het is een oude Camper die wel moeite heeft in de heuvels (Ardennen zijn wij geweest).
De camper van Nico was ideaal voor onze weekend naar een festival. De camper was van alle gemakken voorzien en we hebben heel comfortabel geslapen. Er is voldoende opbergruimte voor de spullen, ook als je met meerdere mensen erin slaapt. De douche en wc werken niet, maar dat heeft alleen maar voordelen (hoeft niet schoon achteraf). De kookpitten werken ook goed. Ook met Nico was het erg makkelijk communiceren en hij heeft ook de tijd genomen om ons even de camper te laten zien. Kortom, doen!!
Ik heb deze camper met veel plezier gehuurd. Het contact met Nico, de eigenaar was gelijk goed en hij heeft een en ander uitgelegd. De camper was erg leuk! Veel keukengerei was plastic ( dus weinig afwas) , dat was erg prettig. Ik heb de gasfles even gebruikt en dat ging goed. De bedden waren zo omgebouwd en lagen prima. De camper reed ook goed . Het was supergezellig . Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt, Nico..Wellicht tot ziens!
Ons eerste camperavontuur was met de mooie Peugeot / Fiat Ducato van Nico. We hebben deze 5 dagen gehuurd. Voor ons een succes. De camper is afgezien van de (toen wij 'm huurden) niet functionerende badkamer in goede staat. De moter functioneerde ook goed. Het contact met Nico was ook prettig.