Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011 Rimor RIMOR AGF77S3 camper from 2011

Mooie camper uit 2011 met weinig kilometers op de teller

Rimor RIMOR AGF77S3 | De Mortel, Netherlands | (8 reviews)


sleeps 4

2011

Alcove motorhome
from 59 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
162 persons viewed Peter's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
6.00 m
Year built:
2011
Weight:
2575 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
5
Seats while driving:
5
Reply %:
88.24%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (8)

We hebben een prachtige tocht langs de Italiaanse meren gereden met deze camper. Hij heeft een krachtige motor waarmee we moeiteloos de bergen op reden. Hij ziet er ook netjes uit. Nog wel een tip. Mocht je, net als wij, naar een bergachtig gebied gaan, zorg dan dat je iets bij je hebt om onder de wielen te leggen zodat hij waterpas staat.
In augustus 2017 zijn wij met deze fijne camper naar Noorwegen geweest. De camper was zeker krachtig genoeg om steile bergpassen (oa de Stalheimskleiva!) te rijden.

Ons reisgezelschap bestaat uit twee kinderen (4&8 jaar) en twee volwassenen. De camper voldeed voor ons prima aan de gewenste eisen. Erg prettig dat er vaste bedden in zitten en je niet alles hoeft te verbouwen elke nacht.
Relatief weinig kast ruimte (1 hangkast) voor kleding waardoor wij er voor hebben gekozen om onze kleding in hand bagage koffertjes te verpakken (heb je gelijk een goeie grens aan wat je mee kunt nemen want je neemt vaak teveel mee) en die hebben wij tijdens de reis aan het voeteneind van ons bed gelegd. In de nacht haalden wij onze koffertjes weg maar voor onze kleine mannen konden de koffertjes gewoon op bed blijven liggen.

De doucheruimte hebben wij benut als opslag voor boodschappen dus hebben wij de douche niet gebruikt. Al zag het er wel uitnodigend uit voor in geval van nood. Wij hebben vaak op campings overnacht dus dan kies je toch eerder voor een campingdouche.

Weinig tot geen inventaris aanwezig waar ik van op de hoogte was van tevoren dus zelf eea aan campingservies aangeschaft en wat uit eigen keuken mee genomen. Stoelen en tafels ook zelf meegenomen. Wel enkel ruimte hiervoor onder het stapelbed waardoor je niet alle vormen en maten campingstoelen en tafels kunt meenemen. Mits je het onderste bed niet gebruikt dan.

Een reservesleutel zou geen overbodige luxe zijn. Eigenaren staan open voor tips en ideeën en reageren snel wanneer er een vraag is.

Al met al zijn wij zeer tevreden over onze eerste camperervaring via Camptoo en bij deze adverteerder! Zeker voor herhaling vatbaar!
Zeer goede vriendelijke eigenaren en goede uitleg. Camper voldoet aan de wensen die we hadden. Weekje tour de france, race fietsen mee was geen probleem. Camper zit voldoende power in om de bergen te beklimmen. We hebben erg genoten en deze camper is zeker een aanrader om met 2 personen op pad te gaan. Bedankt Peter!
We hebben een zeer comfortabel lang weekend doorgebracht in de camper, van alle gemakken voorzien. Ik verheug me er nu al op een nieuwe trip. Absoluut een aanrader.
Zeer nette camper die erg fijn rijdt. Ideaal voor 2, 3 max 4 personen. Zeker een aanrader.
Wij zijn tevreden over Peter en zijn camper, al vinden wij de indeling voor oudere mensen niet ideaal. Jef en Patrice.
Eigenaar is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Dit was onze eerste ervaring met een camper en dit is ons zéér goed bevallen, jammer dat het weer een beetje tegenzat. De camper is van alle gemakken voorzien, toilet, douche, draaiende voorstoelen, koelkast, verwarming, koken en afwassen...kortom een fijne en krachtige camper, niet al te groot en niet al te klein. Fijn was ook dat de hond mee mocht, hij heeft genoten van ons tripje naar de zee, kortom, voor herhaling vatbaar...
Ik ben in de maand april met deze camper naar Denemarken gereden. Met vier volwassenen hadden we voldoende ruimte. De rit naar Denemarken en terug naar Nederland verliep erg prettig. De camper reed heel fijn. Er zit voldoende vermogen in om de bergen mee in te kunnen.

Van binnen zag de camper er keurig uit. Servies was aanwezig, waardoor ik hier niet zelf voor hoefde te zorgen.

Het contact met de eigenaar van de camper verliep erg prettig. Er werd snel gereageerd op vragen en alle afspraken werden netjes nagekomen.

How it works

Similar campers