The only real LT28 Diesel - Classic spacious motorhome

Volkswagen LT 28 D KAMPEERWAGEN | Zwartebroek, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 4

1983

Bus camper
from 64 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
5.00 m
Width:
2.00 m
Height:
2.90 m
Year built:
1983
Weight:
2180 kg
Km free per week:
1750
Engine:
2,4L 6-cil
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6
Reply %:
50.00%
Response time:
22 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch license compulsory
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (5)

We hebben een heel leuk weekend gehad in eigen land mede door deze camper. Hij is oud en dus kun je er qua interieur niet teveel van verwachten, maar we hebben prima geslapen op het bed gemaakt van de dinette en onze dochter van 3 op het hoge uitschuifbed. Voor één kind is dat prima, maar ik vraag me af of je daar met 2 volwassenen op blijft liggen qua gewicht.. Alles werkte naar behoren en de luifel was ook prettig en handig. Ik raad deze camper zonder twijfel aan als je met zn 2en of met z'n 3en (met klein kind) reist. Meer dan dat is geen vakantie meer vrees ik :D. Wij vonden het een ontzettend leuke en lieve camper!
Beste Edward, Harm en Daniel,
Wat hebben wij een fantastisch weekend gehad met jullie gave camper. Het rijden met de camper was geweldig (haast moet je niet hebben...) en hij was compleet uitgerust.
Vooraf hadden we een duidelijke uitleg gekregen van Harm en het was erg makkelijk om afspraken met jullie te maken over het ophalen en terugbrengen van de camper.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes van Anne, Bo en Fleur
Lekkere oude camper. Alleen gebruikt als "tent" met lekker bed. Edward, Harm en Daniel zijn snel met reageren en makkelijk met afspraken.
Zoals te verwachten valt is de bus niet heel snel en de inrichting wat ouder.
We hebben ontzettend leuke dagen gehad met de camper. We zijn naar Zeeland geweest en mijn jongens van 7 en 9 hebben genoten, van de camper en de camping. Je moet geen haast hebben, maar dat lijkt me ook de bedoeling van de vakantie of een lang weekend en rustig de tijd nemen voor de route. De camper is keurig schoon en netjes, alles wat je nodig hebt zit er in. De verwarming deed het prima! Boven slapen is vrij krap, zelfs voor de kinderen, maar wat verwacht je ook, Een tentje zal niet veel ruimer zijn. De aflevering, uitleg en ontvangst was prettig en vriendelijk. De tank zat niet helemaal vol, maar goed, dat was het enige puntje van kritiek. We hebben echt topdagen gehad met deze camper! Dank aan (de echtgenote van) Harm, Edward en Daniel.
Beautiful oldtimer LT 28 of Daniel . Everything 'on board' and tidy. Daniel takes the time to explain how things work. Worth repeating!