Unieke Mercedes-Benz buscamper

Mercedes-Benz Sprinter | (21 reviews)

Weert, Limburg, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Ron En Sandra

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 89% of the requests

Features

Length:
6.70 m
Width:
2.30 m
Height:
2.65 m
Year built:
2003
Tare Mass:
2360 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
311 CDI
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

21 Reviews

Fijn en persoonlijk ontvangst door Ron, duidelijke uitleg. Sfeervol gecreëerde en met zorg en oog voor detail ingerichte camperbus waarin alles aanwezig is wat je nodig hebt. Met 5 personen ( 3 kids) even passen en meten maar je vindt al snel je eigen werkbare systeem en flow en dan is het genieten van de vrijheid die de camper geeft. Rijdt lekker door. Zouden hem zo weer boeken!!
Een groot en uniek avontuur - dat beschrijft onze ervaring met de buscamper van Ron en Sandra het allerbeste! Al vanaf het eerste contact met Ron en Sandra begonnen de kriebels - voor het eerst kamperen met onze meiden en dus ook voor het eerst in een heuse camper! Ron en Sandra hebben er alles aan gedaan om het de reiziger naar de zin te maken en dat is absoluut gelukt. Met oog voor detail is de Mercedes Sprinter omgebouwd en op de afwerking is nooit beknibbeld. Het gebruikte sloophout, de trendy wandbekleding en de gezellige verlichting geven deze camper een unieke look&feel. Daarnaast zorgen de grote (uitneembare!) keuken, de twee fullsize bedden (boven elkaar) en de beschikbare ruimte in de camper voor het nodige comfort. Voorafgaand aan onze reis nog een leuk kaartje van Ron en Sandra ter voorbereiding maakte de voorpret helemaal compleet. Onze reis naar Zweden is mede door deze buscamper alsook door de persoonlijke aandacht van Ron en Sandra en de assistentie van Camptoo een groot succes geworden. En dat smaakt naar meer...!

Read more reviews