Stoere 4x4 L300 camperbus

Mitsubishi L300 | (1 review)

Grou, Friesland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Frank

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 100% of the requests

Features

Length:
5.00 m
Width:
1.80 m
Height:
2.40 m
Year built:
1996
Tare Mass:
1959 kg
Gross Vehicle Mass:
2360 kg
Km free:
Unlimited
Engine:
Mitsubishi 2,5literTurbo
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Flexibel

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

1 Review

De stoere bus van Frank en Gisela is geweldig. We hebben hier 2 weken mee in Schotland rondgereden en van elke kilometer genoten.
Door de hoge wegligging en het 4x4 systeem is deze bus ideaal om te wildkamperen. Er is geen plekje wat je niet kan bereiken. Daarnaast hebben we gemerkt dat de bus een hoge gunfactor heeft.
Door de zonnepanelen hoef je niet aan de stekker. Deze biedt voldoende stroom voor iig het gebruik van de koelkast en het opladen van telefoons/zaklampen/etc. Zelfs in Engeland en Schotland waar de zon nou niet de hele dag op het dak staat te branden is de huishoudaccu hooguit halfleeg geweest. En dat was dan ook na 2 donkere regendagen.
De uitrusting is super compleet. Als je wilt hoef je alleen maar je tasje met kleding mee te nemen en je kan een geweldige kampeervakantie tegemoet zien.
Het contact met Frank was top. Als er iets was of we met een vraag zaten konden we hem altijd bereiken (gelukkig alleen nodig geweest voor een vraag :-) ) en ook bij het inleveren hebben we nog erg leuk een tijd zitten napraten.

Al met al hebben we mede door deze bus een fantastische vakantie gehad. We zijn er zelfs zo gek op geworden dat we nu zelf op zoek zijn naar een soortgelijk campertje!