Mooie S550 Automaat camper van bouwjaar 1991

Mercedes-Benz 602 | (5 reviews)

Tiel, Netherlands

Features

Year built:
1991
Weight:
2615 kg
Km free:
1750
Engine:
2.4
Fuel:
LPG (Liquified Petrol Gas)
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
5

Description

About the owner

Owner Adriaan

Responds to 33% of the messages
Accepts 50% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Helaas hebben wij wegens omstandigheden de vakantie vroegtijdig moeten beëindigen. De camper ziet er hartstikke leuk en netjes uit en de camper is echt volledig ingericht met alles wat je nodig hebt voor een leuke en zorgeloze vakantie. Wat voor ons ook makkelijk was waren de camping boeken die in de camper lagen. Hierin stonden alle campings met faciliteiten en prijzen. De eigenaar (Adriaan) is een nette en aardige man die altijd bereikbaar was voor hulp en tips. Het was onze eerste camper vakantie maar volgend jaar willen wij weer!!!
Heerlijke trip door Europa gehad met de camper van Adriaan! De bus is behalve erg cool :) heel comfortabel, supergoed uitgerust en ruim genoeg voor een gezin met drie kinderen. Fijn dat ie op gas rijdt en automaat heeft, genoeg lpg-punten te vinden in elk land. De camper rijdt als een zonnetje en we hebben er ontzettend veel pret in gehad. Bedankt!!!
Rondreis door Kroatië gemaakt met de hymer.leuke en nette camper.
Kan makkelijk met verkeer mee.
Rijd helaas 1op4.maar gas is in buitenland gelukkig veel goedkoper.ook de bergen gingen prima.camper is zeer makkelijk in verkeer en de steden te manoeuvreren .leuke vakantie met de camper gehad.ook de eigenaar Adrian is zeer netjes en behulpzaam.
Gr familie van Duren
Adriaan heeft achter af 50 euro schoonmaakkosten gerekend zonder dit bij af handeling te vermelden en op het contract te zetten. Contract is na aflevering naar vertrouwen ondertekend omdat er geen problemen waren en later door Adriaan na ondertekening gewijzigd.
De Camper zelf is erg fijn en comfortabel. Rijdt op gas wel 1 op 4 dus niet zuinig.
Hallo, wij hebben 2 weken met deze camper op vakantie geweest. De bedoeling was om naar Engeland te gaan en ondanks dat we dachten het goed uitgezocht te hebben. Is er toch een kink in de kabel gekomen aangaande het LPG tanken in Engeland. Zeer moeilijk te krijgen en het verbruik van de camper was heel hoog, 1: 4 . Ondanks dat hebben we toch een hele fijne vakantie gehad, ruime camper met alles erop en eraan. Tevens goed contact met de verhuurder gehad. Helaas geen foto van onze vakantie met deze camper.