Camperlina

Bürstner 230 | Emmeloord, Netherlands | (13 reviews)


sleeps 6

1998

Alcove motorhome
from 88 per night

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.00 m
Height:
3.10 m
Year built:
1998
Weight:
3020 kg
Km free per week:
1500
Engine:
2,5 jtd
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6
Reply %:
66.67%
Response time:
13 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 28 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (13)

Bijna drie weken op stap geweest met de Camperlina langs de stranden van Normandië en Bretagne. Mooie en ruime Camper die geheel compleet is met alles er op en eraan. Ondanks dat wij deze camper op korte termijn hadden gehuurd hadden Ron en zijn vrouw de Camperlina startklaar voor ons staan. Zij zijn ook super flexibel met de haal en breng tijden. Een echte aanrader!!
Wij hebben een topvakantie gehad met de Camperlina, een fijne, zeer compleet uitgeruste camper van Ron. Wij hebben Ron en zijn vrouw als zeer plezierige, hartelijke mensen ervaren die erg bereid zijn om de vakantie van hun huurders tot een succes te maken. Ook vragen tussendoor waren altijd mogelijk. Als we weer een camperreis willen gaan maken is Ron de eerste bij wie we zullen aankloppen. De Camperlina is een aanrader.
Het was voor ons een fijne ervaring om met de camperlina te reizen. Alles werkte prima ondanks dat het een wat oudere camper is.
Ik miste wel een klein bezempje en stoffer en blik en wasrekje zijn naar mijn idee echt wel aan vernieuwing toe. En in verhouding erg veel pannen aanwezig. Meestal eet je op een camping erg gemakkelijk dus er kunnen er wel een paar thuis blijven.
De camperlina was tip top in orde. We hebben genoten van onze vakantie. Ook het onderlinge contact met Ron, heb ik als zeer prettig ervaren.
Groetjes Irene
Met de camper van Ron zijn we probleemloos een lang weekendje weg geweest. Het was voor ons de eerste keer na vele jaren in een tent kamperen. Het was een nieuwe ervaring die ons erg goed bevallen is. Communicatie met Ron en uitleveren/inleveren ging goed en prettig!
Wij hebben deze camper gehuurd voor een lang weekend voor 4 personen. De camper beviel ons prima. Er zat gas en water in de camper wat erg prettig was. De camper was niet enorm groot maar bood wel alle ruimte die we nodig hadden. De camper is al wat ouder maar daar hadden wij geen last van. Goede camper voor een goede prijs!
Hoi Ron,

De vakantie met de Camperlina is uitstekend bevallen. Ondanks haar leeftijd heeft ze goed haar best gedaan. In de bergen was haar geen hoogte te veel. In de 4 kon ze het goed aan. Zelfs met de 5 ging het goed omhoog, na een afdaling.

We hebben bij München overnacht bij - 3 graden celcius, door de kachel hebben we het geen minuut koud gehad. Ook de warmwater voorziening was voortreffelijk.

De inventaris was zeer uitgereid, borden, bestek, potten en pannen is super uitgebreid, een paar limonade en bier glazen zou toegevoegd kunnen worden. Ook de tafel en stoelen, wasrekje, knijpers en waxinelichtjes maakte de inventaris compleet.

Omdat de camper op leeftijd is, moet je behoedzaam omgaan met het open en dicht doen van de rollo's.

Bedden en hoeslakens waren fris en schoon.

Al met al een basis voor een prima vakantie.
Een superweekend gehad met de camper van Ron. Enorm ruime camper, die heerlijk rijdt. Zuid-Duitsland was totaal geen probleem. Ron Is zelf ook erg flexibel qua ophaal-en brengtijd. Een echte aanrader!!
Maart 2016.
De reis naar Denemarken begon wat rommelig toen we bij de camper aankwamen die we in eerste instantie hadden gehuurd. Deze bleek niet veilig genoeg om onze reis mee te gaan maken.
Martijn van Camptoo heeft toen direct gezocht naar een andere beschikbare camper en gevonden. De camerlina van Ron.
Ron was bereid om in 1,5 uur zijn camperlina rijklaar te maken. Zodat we toch nog op vakantie konden.
Het was een heerlijke vakantie.
Het bed is heel goed, lekker ruim en heeft er voor gezorgd dat we heerlijk hebben geslapen.
We waren vroeg in het seizoen en de kachel was een must en deze deed het boven verwachting goed.
Hij rijdt goed, 90/100 km/h lekker achter een vrachtwagen hangen..heel relaxed.
Wij waren met zn tweeen en een witte herder en hadden voldoende ruimte om te kunnen bewegen.
Wij hebben wildgecampeerd dus geen stroom, de accu is daar niet echt blij mee dus zodra de afwas was gedaan deden we het licht uit en de kaarsjes aan. Heel romantisch.
Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad.
Ron bedankt voor je snelle rijklaar maken en je vriendelijke ontvangst.
We raden je camper zeker aan iedereen aan.
Groetjes Henk en Mandy
We could rent the beautiful camper Ron for our weekend Zealand. Were warmly received by him and given extensive explanations. That was fine . Although for us it became clear that a purchase of a camper nothing for us, we have greatly enjoyed the weekend . Thanks Ron !
We have experienced an excellent short break with this camper. For two people a spacious motor home ( sleeps six ) in which everything worked properly !
Worth repeating , but then of course a longer period.
Finally, very friendly landlord, who also evening still answered a pressing question about use.
Amanda & Marcel
Very well equipped spacious motorhome , as there are already two two single beds in it was not necessary in our case to fold up the table (family with two children) which makes it very comfortable
Very friendly landlord, perfect communication. Camper is fully equipped , somewhat longer in use but well maintained and everything works perfectly. Spacious motorhome , ideal for 4 persons . Motor powerful Fiat Ducato diesel (consumption approx 1:10 ) . My first motorhome experience and definitely worth repeating!