VW LT Karmann

Volkswagen LT28D KAMPEERAUTO | (5 reviews)

Amersfoort, Netherlands

Features

Length:
5.70 m
Width:
2.25 m
Height:
2.17 m
Year built:
1986
Weight:
2400 kg
Km free:
1750
Engine:
Volkswagen
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:

Description

About the owner

Owner Marianne

Accepts 33% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Helaas was de gereserveerde camper kapot maar gelukkig voor ons kwam Marianne met een alternatief zodat wij toch nog op pad konden. Super geregeld.
Met een camper op reis is prachtig. Wil je dit gevoel behouden moet je deze camper NIET huren. Naar mijn gevoel niet goed onderhouden. Aardige, vriendelijke eigenaren maar de camper zou niet meer in de verhuur moeten. We hebben het oa zonder koelkast moeten doen, kapot. Grote koelingsproblemen gehad op de terugweg. Verder nog een aantal erfenissen. Ik ga niet verder in details maar volgend jaar een recentere camper. We keken een hele tijd uit naar de reis. Zweden was prachtig maar de camper heeft ons veel stress bezorgt . Jammer want we hadden er lang voor gespaard.
Het camper leven Is ons proma bevallen.Het reizen naar verschillende plekjes Is erg leuk.
De camper zelf Is ons heel erg tegengevallen. Naar mijn mening Was ie niet schoon en er zaten heel veel persoonlijke spullen in zoals een pot met koffie melk cupjes en een vaadtoeken die al gebruikt waren. De caravan Was al oud en maakte zo'n verschrikkelijk herrie met rijden dat We met oordoppen in hebben gezeten.na een dag of vijf ging ook het elektra raar doen.de stoppen eruit en de lampen flikkeren. Toen waren We het zat en hebben de camper teruggebracht. We hebben netjes de resterende dagen ons geld teruggekregen en de eigenaren vonden het erg jammer dat het niet Was bevallen.
Super camper met super bedden en een fijne overdracht! Echt een oude camper met alle luxe die nodig is bij een oktobervakantie, inclusief kachel. ...alleen "berg op" is een uitdaging, plankgas 70 km/u....maar dat maakte het wel leuk rijden.
De camper is goed bevallen. Ze, de verhuurders, namen alle tijd voor ons om de zaken uit te leggen. De camper is wat langzamer in de bergen. Wij hadden een bestemming waardoor wij toch wat vaker de snelweg moesten nemen om op tijd in Spanje te komen.
Ik zou de camper zeker aanraden.

Groetjes,
Anja