Klassieke Mercedescamper James Cook

Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO | (5 reviews)

Santa Lucía de Tirajana, Spain

Features

Length:
4.90 m
Width:
1.90 m
Height:
2.95 m
Year built:
1980
Weight:
1960 kg
Km free:
700
Engine:
om
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
2

Description

About the owner

Owner Petra

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 80% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Wij hebben een leuke tijd gehad met deze camper. We wisten dat het geen luxe en nieuwe camper zou zijn, maar het comfort met 4 personen (2 kinderen) viel ons toch nog wel wat tegen (maar dat is inherent aan de keuze voor deze camper). Ook was de camper naar onze mening niet schoon en de inventaris voor dit huurbedrag echt onder de maat (borden etc.) We hebben uiteindelijk onze eigen spullen meegenomen. Verder werkte alles naar behoren en hebben we het er heel gezellig mee gehad.
Fantastisch weekend gehad met deze 'vintage' camper. Communicatie verliep prima. Voor herhaling vatbaar.
Communicatie verliep niet heel soepel. Mobiel was Petra niet bereikbaar en wij kwamen half uur te laat door file (met pinksteren). Helaas maakte dit dat we nauwelijks meer uitleg kregen over de bus. De bus verder was oud maar prima met wat je kan verwachten dan en we hadden een heel gezellig weekend!
Voor het eerst in mijn leven was ik op reis met een camper. Het was een geweldige ervaring. Ik voelde mij heel stoer achter het grote stuur en het reizen in "een nachtverblijf" gaf mij een groot gevoel van vrijheid. Het was bijzonder in dit seizoen (eind oktober) op bijna verlaten campings te staan.
Het contact met de verhuurster was prima. We hebben per mail veel informatie kunnen uitwisselen.
Ik had de camper van Petra een weekend gehuurd als kado voor mijn ouders. De communicatie met Petra was heel plezierig, ze reageerde steeds snel en was heel flexibel met de tijden met halen en brengen. Mijn ouders zeggen het volgende over de bus:
Het was even zoeken hoe alles werkte maar daarna ging het prima! Alles functioneerde en we hebben genoten van ons weekendje met deze bijzondere bus!