Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980 Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO camper from 1980

James Cook

Mercedes-Benz 207 D KAMPEERAUTO | Warnsveld, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 4

1980

Bus camper
from 59 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
62 persons viewed Petra's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
4.90 m
Width:
1.90 m
Height:
2.75 m
Year built:
1980
Weight:
1960 kg
Km free per week:
700
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
2
Seats while driving:
5
Reply %:
100.00%
Response time:
6 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Non-Dutch license allowed
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (5)

Wij hebben een leuke tijd gehad met deze camper. We wisten dat het geen luxe en nieuwe camper zou zijn, maar het comfort met 4 personen (2 kinderen) viel ons toch nog wel wat tegen (maar dat is inherent aan de keuze voor deze camper). Ook was de camper naar onze mening niet schoon en de inventaris voor dit huurbedrag echt onder de maat (borden etc.) We hebben uiteindelijk onze eigen spullen meegenomen. Verder werkte alles naar behoren en hebben we het er heel gezellig mee gehad.
Fantastisch weekend gehad met deze 'vintage' camper. Communicatie verliep prima. Voor herhaling vatbaar.
Communicatie verliep niet heel soepel. Mobiel was Petra niet bereikbaar en wij kwamen half uur te laat door file (met pinksteren). Helaas maakte dit dat we nauwelijks meer uitleg kregen over de bus. De bus verder was oud maar prima met wat je kan verwachten dan en we hadden een heel gezellig weekend!
Voor het eerst in mijn leven was ik op reis met een camper. Het was een geweldige ervaring. Ik voelde mij heel stoer achter het grote stuur en het reizen in "een nachtverblijf" gaf mij een groot gevoel van vrijheid. Het was bijzonder in dit seizoen (eind oktober) op bijna verlaten campings te staan.
Het contact met de verhuurster was prima. We hebben per mail veel informatie kunnen uitwisselen.
Ik had de camper van Petra een weekend gehuurd als kado voor mijn ouders. De communicatie met Petra was heel plezierig, ze reageerde steeds snel en was heel flexibel met de tijden met halen en brengen. Mijn ouders zeggen het volgende over de bus:
Het was even zoeken hoe alles werkte maar daarna ging het prima! Alles functioneerde en we hebben genoten van ons weekendje met deze bijzondere bus!

How it works

Similar campers