Mercedes Buscamper

Mercedes-Benz VITO 110 D | (11 reviews)

Barneveld, Netherlands

Features

Length:
5.00 m
Width:
2.00 m
Height:
1.95 m
Year built:
1998
Weight:
1850 kg
Km free:
500
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Harm Jan

Responds within 6 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 71% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (11)

Het was een prima camper
We kregen en prima uitleg
De camper voldeed aan onze verwachtingen
Prima campertje,
Wij hebben er alleen ingeslapen.
Verders alles aanwezig.
Rijd prima .
De eigenaar ( Harm Jan )kan je alles vragen wat je niet weet of snapt ! Erg fijn!
het was de eerste dag wel wennen met de versnellingspook van de mercedes maar na één dag ging het goed.
Het zou denk ik beter zijn als je de poten van het luifel met twee lijnen elk vast zou kunnen zetten. Dan blijft het denk ik beter staan.
Al met al vond ik prijs en kwaliteit wel met elkaar in overeenstemming. We hebben een leuke vakantie gehad.
Goede vakantie gehad in deze leuke camperbus, alles wat nodig was, was aanwezig. We hebben goede uitleg vooraf gehad. De bus was schoon en netjes.
Zeer fijne ervaring met de bus. Net als andere gebruikers een test hoe een camperbus bevalt. Schakelen ging in begin wat stroef, maar eenmaal aan het rijden heeft de bus voldoende vermogen. Vond alleen de elektriciteitskabel beetje eng in de regen. Zou zelf kiezen voor één vaste kabel i.p.v. koppelingen. Zeer prettig contact met Harm Jan. Alles was bespreekbaar.
We hebben de camper van Harm Jan een weekend geleend om te kijken hoe een camper bevalt - ook als het wat kouder is buiten. We hadden een prachtig weekend op de Veluwe, waar we op de wintercamping Beek en Hei hebben gestaan. Zodra je wegrijdt met de camper begint de vakantie. En met een dik dekbed of slaapzak is het ook als het buiten wat kouder is ('s nachts 4 graden) goed te doen. De elektrische kachel maakt veel goed in de camper.

De camper van Harm Jan ziet er, gegeven de leeftijd, nog heel goed en schoon uit. Er zijn al veel spullen aanwezig in de camper, waardoor je 'm makkelijk "zo even" mee kan nemen.

Het overleg met Harm Jan was zeer prettig. Hij heeft ons goed wegwijs gemaakt in de bus. Zijn ervaringen helpen ons weer in onze afweging om zelf ook een camperbus te kopen.
We hebben een fijne week gehad met de Mercedes buscamper. Om camperervaring op te doen was het goede ervaring. De bus is uit 1998 en dat merk je in de wat stuggere besturing en het schakelen. Er ontbrak niets aan kampeerspullen. In de bus zit een super goede koelkast. En het contact met Harm Jan was ook prettig. Al met al zijn wij weer wat camperervaring verder en zullen we zeker vaker met een camper op pad gaan of er zelf een kopen.
We hebben met de camper van Harm Jan een prachtige tocht door Noorwegen gemaakt. De bergen en hoogvlaktes vormden geen enkel probleem. Een compact huisje, handig op de weg en improviseren met de ruimte.
We hebben de camper 4weken gehuurd in een ingewikkelde constructie met meerdere gebruikers. Alle medewerking van iedereen om dat mogelijk te maken. Fijn.
In zo'n lange periode kun je ook pech krijgen. Dat gebeurde dan ook, maar in goede samenwerking met Harm Jan hebben we dat opgelost en heeft het 1dag reparatietijd gekost.
We hebben een fijne vakantie gehad. De camper rijdt solide en makkelijk. Het dak is makkelijk open en dicht te klappen, en de kinderen (6 en 4 jaar oud) vonden 't heerlijk om boven te slapen.
Op de fietsendrager konden we onze 4 fietsen makkelijk meenemen. En een ruime hoeveelheid drinkwater aan boord (achter de voorstoelen) was erg makkelijk.
De kampeervakantie met de Mercedesbus van Harm Jan is prima bevallen. De camper rijdt als een zonnetje en is van alle gemakken voorzien (fietsendrager,kacheltje,kookspullen).. We kregen van tevoren al informatie van Harm Jan over de camper zodat we thuis ons op het gemak konden voorbereiden. Kortom, een echte aanrader deze gezellige bus!!!
Wij hebben deze camper voor het paasweekend gehuurd om te kijken of het iets voor ons zou zijn. Hij rijdt lekker relaxed, wij konden gewoon op een parkeerplaats voor auto's parkeren. We hebben er heerlijk in geslapen. Een minpuntje is dat er heel weinig bergruimte is voor kleding e.d. Ook werkte het waterpompje niet waardoor wij de spoelbak niet konden gebruiken.