Heel gezellige camper, compleet!

Fiat Ducato 280 | Egmond aan den Hoef, Netherlands | (8 reviews)


sleeps 5

1987

Alcove motorhome
from 41 per night

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
90 persons viewed Irene's camper
in the past two weeks

Description

Features

Year built:
1987
Weight:
2130 kg
Km free per week:
1000
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
8
Reply %:
90.91%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA
Policy territory
Europe

Reviews (8)

De camper was super, heerlijke week gehad ! Samen met mijn man het weekje weg gekregen mijn mijn dochter en haar man. Vlakbij lauwersoog geweest en andijk.
Waren nog nooit met een camper op vakantie geweest,dus we zijn weer een ervaring rijker.
Gr.Jh
We hebben de F1 in België bezocht. En het was beregezellig.
Perfecte Lowlands ride deze camper! Oud maar compleet, ruim en gezellig, genoeg plek voor ons gemeleerde gezelschap. De bedden sliepen prima en de camper was van zichzelf al heel compleet uitgerust.
Verder was het ding in het verkeer makkelijk te hanteren, al moet je niet snel willen gaan. Met 80 over de binnenwegen cruisen ging prima.
Verder was de communicatie met de verhuurder vooraf, tijdens en na de huurperiode prettig en vriendelijk. Heel aanspreekbaar, ongedwongen en behulpzaam. Graag volgend jaar weer!
Ik mijn man en drie kinderen zijn een weekend naar een festival geweest met deze charmante camper. We hebben allemaal heerlijk geslapen, vooral de alcoof was zeer comfortabel. We hebben niet veel gebruikt verder. Jammer wel dat de luifel steeds los schoot door de wind. Deze hebben we daarom maar afgebroken en niet meer gebruikt. Verder reed de camper prima.
Met mijn twee dochters naar Texel. De vakantie start als je de camper inloopt. Super complete camper, rijdt prima, van alle gemakken voorzien! We hebben het heerlijk gehad, we gas zeker weer met deze gezellige camper op stap!
Een heerlijke reis gehad. Best wat kilometers gemaakt met deze camper. Inderdaad gezellig en ook zeker betrouwbaar. Ik heb geen water gebruikt en ik heb niet gekookt dus daar kan ik niks over zeggen. Ook heel fijn dat de camper voorzien was van de eerste levensbehoefte 's ochtends, nl koffie. Lakens aanwezig, luifel erbij en ook gereedschap. Heel compleet dus erg prettig reizen. Dus als je voor een leuke prijs een camper wilt huren raad ik deze zeker aan. Irene en Arjan, bedankt voor de service.

Groeten de 3 J's, Joy, Julia en Jasper
We een paar heerlijke dagen gehad op camping Bakkum. De camper is compleet ingericht, we hebben er prima geslapen. Irene, de eigenaresse is heel behulpzaam en was goed te bereiken voor de sleutel overdracht. Een aanrader.