Pino, onze complete VW T5

Volkswagen T5 California | (12 reviews)

Utrecht, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Frouwke

Accepts 56% of the requests

Features

Length:
4.90 m
Width:
2.24 m
Height:
2.00 m
Year built:
2004
Tare Mass:
2362 kg
Gross Vehicle Mass:
3000 kg
Mileage included:
1400 km
Engine:
2.5 TDI 96 KW
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Replacement camper included and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

12 Reviews

Vrijheid voelen op vakantie: met die insteek zijn we op zoek gegaan naar een geschikte camper voor ons tweetjes. Een camper waar je makkelijk een stad mee in kunt, makkelijk kunt parkeren, fietsen op mee kunt nemen en van alle gemakken voorzien is....en daar was Pino! Vanaf de eerste kilometer helemaal in onze sas, ondanks dat het ook even wennen was om zo een camper van iemand anders mee te nemen. Toch was het stiekem voor 2 weken ook even onze Pino. Na een duidelijke instructievideo die we van Frouwke toegestuurd kregen en een heldere uitleg bij vertrek is het gemakkelijk met Pino op stap te gaan. Pino rijdt prima. Doet goed mee op de snelweg. Verkassen gaat ook snel. Je hebt de boel zo weer ingepakt. Het contact met Frouwke is fijn, snel en makkelijk. Een oprecht warm welkom bij terugkomst was top.
We hebben een heel fijne vakantie gehad met de Pino van Frouwke. Het is een fijne camper met alles erin wat je nodig hebt. Hij rijdt prima en is makkelijk om te bouwen. Wel is het aan te raden om een opdekmatrasje erbij te lenen/ mee te nemen, want wij vonden het bed erg hard. Het ophalen is in het centrum van Utrecht in een parkeergarage met krappe uitrit, maar Frouwke is zeer behulpzaam en vaardig met het uitrijden! Goede uitleg gekregen. We zijn naar Duitsland gereden en hebben aan de Moezel gestaan en in Zuid Limburg, echt heerlijk. Ook was het fijn dat we de camper eerder konden ophalen.

Read more reviews