Pino, onze complete VW T5

Volkswagen T5 California | (8 reviews)

Utrecht, Netherlands

Features

Length:
4.90 m
Width:
2.24 m
Height:
2.00 m
Year built:
2004
Weight:
2362 kg
Km free:
1400
Engine:
2.5 TDI 96 KW
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Frouwke

Responds within 8 hours
Responds to 83% of the messages
Accepts 56% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (8)

Als caravan kampeerders hebben wij dit jaar de camper Pino van Frouwke gehuurd. Pino is zeer compleet uitgerust en een prima reis maatje gebleken, eenvoudig te installeren op de camping en in een handomdraai gereed om te vertrekken.. Pino verkeerd in een prima staat van onderhoud en rijdt prima. Vooraf hebben we goede uitleg gekregen over Pino. Het enige nadeel was dat we na onze vakantie Pino weer in moesten leveren.
We hadden Pino gehuurd voor vier dagen (2 volwassenen met twee jonge kinderen)

We kregen een uitgebreide toelichting van Frouwke toen we Pino kwamen ophalen en waren verrast over hoe compleet de camper was uitgerust.

De camper rijdt heerlijk en verkeerde in een uitstekende staat. Onze 4-daagse trip diende als oefening voor een roadtrip van twee maanden die we volgend jaar willen gaan ondernemen, en wat ons betreft gaan we dat samen met Pino doen :-)
Onze vakantie met camper Pino is zeer goed bevallen. Voldoende ruimte, zeker met 2 personen, veel handige opbergvakjes, en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Ook het slapen bovenin is prima. Het contact met Frouwke was uitstekend. Kortom een zeer geslaagde vakantie!!
Dit is mijn 2e camper die ik hier gehuurd heb. Dit is ideaal, want dan kun je uitproberen wat jou het beste bevalt.
Het contact met Frouwke was prima, alles goed geregeld.
De VW rijdt inderdaad super, mooi compact formaat met ruim voldoende vermogen.
Douche en wc mis je inderdaad niet, en bovenin kun je prima slapen (ik was alleen, dus ruimte zat).
Grootste nadeel van een buscamper vindt ik echter de schuifdeur. Geef mij maar een gewone deur met bijbehorende plissé deur. Dat vindt ik veel makkelijker.
En ik ben er intussen ook achter voor mezelf:
Kamperen is leuk, maar dan niet teveel toegeven op je thuis situatie. Dus voor mij tzt een grote luxe camper
Ons tripje met de compacte en complete Pino was vooral erg gezellig.

Pino had overal kleine verrassingen, op het gebied van opbervakjes, in petto,
Met een beetje klauterwerk mag je boven in het slaapdak genieten van het uitzicht.

Op de foto, ons uitzicht over de paarden wei naast de boerderij-camping.
Prima Campertje! Heerlijk met die voortent er aan, wendbaar, makkelijk te rijden in de bergen en makkelijk los te ritsen van de voortent! Rijdt als een luxe wagen op de snelweg indien gewenst.
Super complete en zeer nette camper, ondanks de koude nachten een zeer geslaagd paasweekend mee beleefd! Van eerste contact tot inleveren als zeer positief ervaren.
De vakantie met Pino was geweldig. Als echte "tentkampeerders" hadden wij behoefte aan een kleine camper met een voortent, die makkelijk van de camper losgekoppeldweg kon worden, zodat we ook makkelijk dagtrips konden maken, als we ergens wat langer bleven. En Pino was natuurlijk voor onderweg ideaal voor 2 personen: dak omhoog en slapen! Het bed beneden hebben we niet gebruikt. Pino was nou precies wat we wilden: alles wat er in zat voldeed aan onze behoefte. De 2 zaken, die in grote Campers wel in zitten (douche en WC) hebben wij absoluut niet gemist! Het rijden met Pino was net als in een luxe wagen: of je nu reed op smalle kronkelweggetjes in de bergen, stevige lang hellingen naar boven of op 4 baans N-wegen, het was geen enkel probleem! Pino was voor ons compleet! Zie op de foto hoeveel schik er mee had.