Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000 Rimor Superbrig 748 camper from 2000

Ruime Rimor Superbrig 748

Rimor Superbrig 748 | Duffel, Belgium | (11 reviews)


sleeps 6

2000

Alcove motorhome
from 71 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
146 persons viewed Manuel's camper
in the past two weeks

Description

Features

Year built:
2000
Km free per week:
1000
Engine:
Volkswagen
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
40.00%
Response time:
16 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Non-Belgian license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA
Policy territory
Europe

Reviews (11)

Wij hebben een heerlijke vakantie met de camper van Manuel in Scandinavië gehad. Het is een fijne ruime camper, van alle gemakken voorzien. Ook het ophalen en terugbrengen van de camper was perfect geregeld. Bedankt, Manuel!
Fijne reis gehad naar Noorwegen en Zweden met de camper van Manuel. De camper is een oud ding maar werd goed onderhouden en alles werkt naar behoren. Het Franse bed was wel wat klein voor ons, maar we zijn dan ook erg lange mensen. Gezien de leeftijd van de camper en de kilometers die we afgelegd hebben was het niet bepaald de meest zuinige rit. Maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de prachtige zichten die we gehad hebben! Ideale landen om met een camper een roadtrip te maken!
Vriendelijk onthaal en meer dan behoorlijke info.
Camper behoorlijk oud echter keurig verzorgd. Uitleg ondanks een klein uur onvoldoende begrepen: stroom, gas en water maar allemaal door gekregen.

Helaas in paar dagen schade opgelopen in Parijs die onverzekerd is en niet door Camptoo is meeverkocht of advies gegeven deze mede af te sluiten. Ook bij dure reisverzekering doorlopend en aansprakelijkheids verzekering ongedekt.

Hierdoor 1000 euro borg voor alsnog niet terug betaald.

Blijft hierdoor een dure les
Vorige week een week gebruik mogen maken van de camper. Is super goed bevallen. De kinderen hebben ook erg genoten!!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in de camper van Manuel. Het ontvangst en de uitgifte waren erg goed en de camper was compleet en erg sfeervol ingericht.
Voor herhaling vatbaar.
Prachtig gewoon, prijs-kwaliteit : schitterend
Flexibiliteit en vriendelijkheid van Manuel : dik in orde, toffe kerel
Luxe en mogelijkheden van dat gigantisch paleis op 4 wielen : onvoorstelbaar !

ZEKER voor herhaling vatbaar !!!!!
Camper was volledig in orde , geen problemen gehad
Leuke ervaring. En alles werkte perfect in de camper.
I had a fantastic time traveling around holland in this sweet camper! It had everything we needed to go anywhere we wanted. It drove beautifully and had great fuel economy. The bed is very comfortable and cooking gear was plentiful. All in all I'd definitely do it again!

How it works

Similar campers