Unieke Fiat Ducato met sterke motor

Dethleffs T 6611 | (5 reviews)

Nuenen, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jan

Responds within 18 hours
Responds to 40% of the messages
Accepts 30% of the requests

Features

Length:
6.95 m
Width:
2.33 m
Height:
2.76 m
Year built:
2015
Tare Mass:
2680 kg
Gross Vehicle Mass:
3499 kg
Mileage included:
1750 km
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport and Towing costs and alternative accommodation (after an accident)

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

5 Reviews

Wij zn met de camper naar de F1 van Spa geweest. Super camper, kei mooi en luxe! De heuvels en bergen pakt ie goed gelukkig haha. Op de camping hadde we geen stroom en we d8 dat we gevraagd hadden of de camper stroom gaf als we stilstaan en dit klopt idd voor een lampje of iets dergelijks maar onze telefoon of bouwradio pas de niet op. Gelukkig hadden de buren een arogator bij dus probleem opgelost en Jan had een handleiding doorgestuurd om de koelkast op gas te kunnen laten draaien, contact was dus goed, hij vroeg savonds zelfs nog een keertje of alles naar behoren werkte. Super daagjes gehad, we twijfelde eerst om gewoon n tentje mee te neme aangezien je hele dage op t circuit doorbrengt en savonds bij de feesjes op de camping bent maar n 2x snachts goed geregend daar dus heeel blij dat we hoog en droog lage haha
beste Jan, je vraagt om een leuke en eerlijke recensie; ik kan het niet leuker en eerlijker maken dan het volgende (zoals al aangegeven):
Wij hebben de camper 3 weken mee gehad naar Scandinavië; een mooie reis van ruim 7200km maar de camper viel ons nogal tegen. De "sterke motor" heeft idd veel pk's maar is ook dorstig met 1:9,7 en (i.c.m. de banden) erg luidruchtig. Verder vonden we dat aandacht in de verhuurafstemming, het benodigde onderhoud en herstelwerk niet wat je mag verwachten bij de prijs die je vraagt. Ook de compleetheid voor een reis naar het noorden kon beter; gelukkig hadden we onze eigen spullen meegenomen. Voor de prijs van 132 euro per nacht kun je echt iets veel beters huren; dus dat zullen we volgende keer ook doen. Succes verder.

Read more reviews