Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000 Dethleff globetrotter camper from 2000

Mooie ruime complete Camper voor een onbezorgde vakantie.

Dethleff globetrotter | Twello, Netherlands | (6 reviews)


sleeps 4

2000

Alcove motorhome
from 85 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Year built:
2000
Weight:
2790 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
33.33%
Response time:
19 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (6)

Het was een fantastische vakantie met een heerlijke camper. Al wat op leeftijd maar deze voldeed juist daarom ruim boven onze verwachtingen. Reizen met deze camper kan ik iedereen aanbevelen.
Wij zijn zeer tevreden over de camper, goed formaat, heel betrouwbaar en hadden een geweldige vakantie. Het contact met Frank en Ferry was ook heel leuk en goed. Echt een aanrader!
Wij hebben een super vakantie gehad ook mede door de betrouwbare camper van Frank. Deze heeft ons op een fijne, en veilige reis naar Frankrijk gebracht, en weer veilig naar huis. Helemaal top. Goed en fijn ontvangst door Frank, en goede duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden.
Hallo Frank,
Wij hebben genoten van onze korte vakantie in Denemarken, de camper werkte prima we hadden fantastisch weer en zouden zo weer gaan. Het enige minpuntje waar je me al op had gewezen is de windgevoeligheid, echter dat is bij de meeste campers. Het onderstel is te licht ten opzichte van de toch relatief hoge bovenbouw. Na 650 km sturen kun je gerust stellen dat dit behoorlijk heftig was.
Een fijne en ruime camper, die heerlijk rijdt! De luifel is gemakkelijk in het gebruik en de koelkast koelt de biertjes goed ;-)
Fijne camper, fijne mensen

How it works

Similar campers