Volkswagen T3 (1983)

Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO | (4 reviews)

Arnhem, Netherlands

Features

Length:
4.60 m
Width:
1.85 m
Year built:
1983
Weight:
1540 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Koen

Accepts 83% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

Het begon slecht: de toegezegde camper van Don was niet aanwezig en zo reden we voor niets van friesland naar Helmond. Gezocht werd naar een andere camper ( op korte termijn) en Koen stelde zijn camper beschikbaar en zo gingen we dus een dag later dan gedacht met vakantie.
Het werden echter niet de 5 weken die waren gepland want na 3 weken ging de bus van Koen stuk, de slang van het koelwater was gebarsten. De reparatie zou als alles meezat 2 en waarschijnlijk 7 dagen gaan duren.
SOS international kon een camper organiseren, maar dat ging een week duren zodat deze camper eigenlijk alleen vor de terugreis kon worden gebruikt. Een ander alternatief was een huurauto waarmee wij en de bagage nog verder vakantie konden houden.... maar de lol van het camperen was er wel af en we zijn vervroegd naar Nederland terug gekeerd. Slapen in hotels is geen kamperen. De hotels en de huurauto worden betaald door de verzekeraar maar moeten worden voorgeschoten... neem dus wat extra geld mee voor calamiteiten.
Als het goed is dan is de bus inmiddels bij Koen aangekomen... ongerepareerd naar Nederland.

Het toeval wil dat de bus net was afgetankt maar schoonmaken zat er niet in. Over Koen niets te klagen: hij stelde snel zijn t3 ter beschikking.
Wat een mooie reis gemaakt met deze T3. Inrichting perfect, alles voorhanden, schoon en netjes, bed lag lekker en genoeg ruimte. Wel een kleine maar: de snelheid van de camper was op de Franse snelwegen, zeker heuvelop, een probleempje. Noodgedwongen hebben we voor veel binnendoorwegen gekozen. Je moet dus echt de tijd nemen. In ons geval was dat prima: we hebben het rustig aan gedaan en zo nog meer kunnen genieten. Op plekken gekomen die we met de snelweg nooit hadden gezien. Kortom: genoten en zeker een aanrader als je op een relaxte manier vakantie wil vieren.

Groet Martijn
Wij hebben de camper van Koen van woensdag tot zondag gehuurd, Op de site staat dat deze alleen per week te huur is, maar als je het vraagt kan daar dus in het laagseizoen wel een uitzondering op gemaakt worden. Het was een fijne camper, waarmee we naar de Ardennen zijn gereden. Hogere heuvels dan dat zou ik ook niet overgaan, maar dit was nog prima te doen. Met Koen was het contact goed, en konden we alles op een fijne manier regelen, oa qua ophaal en aflevertijden. Dit busje is dus een prima keus!
We zijn een weekendje weg geweest met de camper. Een unieke, en leuke ervaring! De bus rijdt niet zo hard, maar je krijgt veel bekijks en positieve reacties onderweg. De camper is erg compleet en comfortabel.