Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983 Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO camper from 1983

Volkswagen T3 (1983)

Volkswagen DIESEL KAMPEERAUTO | Arnhem, Netherlands | (3 reviews)


sleeps 3

1983

Bus camper
from 68 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
4.60 m
Width:
1.85 m
Year built:
1983
Weight:
1540 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (3)

Wat een mooie reis gemaakt met deze T3. Inrichting perfect, alles voorhanden, schoon en netjes, bed lag lekker en genoeg ruimte. Wel een kleine maar: de snelheid van de camper was op de Franse snelwegen, zeker heuvelop, een probleempje. Noodgedwongen hebben we voor veel binnendoorwegen gekozen. Je moet dus echt de tijd nemen. In ons geval was dat prima: we hebben het rustig aan gedaan en zo nog meer kunnen genieten. Op plekken gekomen die we met de snelweg nooit hadden gezien. Kortom: genoten en zeker een aanrader als je op een relaxte manier vakantie wil vieren.

Groet Martijn
Wij hebben de camper van Koen van woensdag tot zondag gehuurd, Op de site staat dat deze alleen per week te huur is, maar als je het vraagt kan daar dus in het laagseizoen wel een uitzondering op gemaakt worden. Het was een fijne camper, waarmee we naar de Ardennen zijn gereden. Hogere heuvels dan dat zou ik ook niet overgaan, maar dit was nog prima te doen. Met Koen was het contact goed, en konden we alles op een fijne manier regelen, oa qua ophaal en aflevertijden. Dit busje is dus een prima keus!
We have been a weekend with the camper. A unique and fun experience! The bus does not run very hard, but you get a lot of attention and positive reactions go. The camper is very complete and comfortable .

How it works

Similar campers