Ford camper from 2018: photo 1/13
Ford camper from 2018: photo 2/13
Ford camper from 2018: photo 3/13
Ford camper from 2018: photo 4/13
Ford camper from 2018: photo 5/13
Ford camper from 2018: photo 6/13
Ford camper from 2018: photo 7/13
Ford camper from 2018: photo 8/13
Ford camper from 2018: photo 9/13
Ford camper from 2018: photo 10/13
Ford camper from 2018: photo 11/13
Ford camper from 2018: photo 12/13
Ford camper from 2018: photo 13/13

Ruime mobilhome te huur

Ford Benimar Cocoon 496 | (7 ratings)

Rotselaar, Vlaanderen, Belgium

About the owner

Owner Emily

Super owner
Responds within 4 hours
Responds to 93% of messages
Accepts 70% of requests

Features

Length:
7.43 m
Width:
2.31 m
Height:
2.89 m
Year built:
2018
Max. weight motorhome:
3500 kg
Included travel distance/week:
1750 km
Engine:
Ford 2.0 Blue HDI
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
5
Seatbelts:
5
Seats while driving:
5

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Belgian license allowed
Minimum age: 23 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accomodation costs in case of repairs, Transport costs to garage and transport costs to alternative accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

7 Ratings

Koen
21/02/2021
Heel leuke ervaring!
Vriendelijke verhuurster en camper heel goed uitgerust !

Dankjewel
Andre
9/02/2021
Voor mijn 65ste verjaardag zorgden mijn vrouw Gert en onze kinderen voor een superverrassing waardoor we op een memorabele manier de viering van deze mijlpaal in mijn bestaan tot 6 dagen konden rekken.
Buiten mijn gezin heeft vrienden kunnen zien en reizen hoge prioriteit in mijn leven. Al maanden zet corona een ferme domper op deze geneugten, maar door het huren van deze superdeluxe camper werd mijn 65ste een uniek feest waarbij we coronaproof konden reizen en vrienden bezoeken.
De dag van mijn verjaardag stonden mijn kinderen met de camper, 8 meter lang en 3 meter hoog, voor de deur. De kinderen hadden voor proviand gezorgd, waaronder een heuse lading lekkere champagne. Mijn vrouw Gert en ik vertrokken met 'The Beast' de vrijheid tegemoet, richting Ardennen. Met een tussenstop in Landen waar we bij goede vrienden aan de voordeur een glaasje nuttigden, arriveerden we in het duister in Durbuy en plaatsten onze camper op een parking langs de rivier, helemaal alleen. We arriveerden net op tijd (avondklok 22u!) voor een avondwandeling in het feeërieke stadje, sfeervol verlicht voor de eindejaarsfeesten en ook hier waren we helemaal alleen. Uniek!
Heerlijk geslapen, af en toe even wakker van hurlende herten in het woud.
De volgende stop was La Roche, waar we eigenlijk op een camping hadden willen staan, maar die waren allemaal van overheidswege gesloten. Geparkeerd aan het gemeentelijk zwembad. Best OK.
's Anderendaags reden we - gelukkig in de midweek - naar de Baraque Fraiture, waar we nog eens echte sneeuw zagen waar we tot boven de enkels inzakten.
Tijd om wat vrienden te bezoeken die we al in geen maanden meer gezien hadden. Onze tocht bracht ons naar Essen, Gent en Heverlee. Overnachten deden we telkens in de camper voor het huis van onze vrienden. De champagne was overal welkom en in ruil werden we overal culinair verwend.
Het werd een verjaardag om nooit te vergeten, met nieuwe landschappen en warme ontmoetingen, op mijn lijf geschreven, dank jullie wel! De camperformule was in deze fantastisch en openbaarde weer een vorm van verfrissende vrijheid, die we door corona dachten kwijt te zijn. Gelukkig niet, dus.
De camper zelf was een droom: zeer ruim met een zeer comfortabel en afgesloten slaapgedeelte en een kleine kitchinette waar we voldoende ons ding konden doen. De binnenruimte was ook snel op te warmen, nodig omdat het kwik 's nachts tot -3°C ging. Enige minpunt: we zijn er niet in geslaagd de douche warm te krijgen, maar dat kan ook aan onze eigen klunzigheid gelegen hebben.
Kortom: prachtervaring. Nogmaals dank aan alle betrokkenen.

Read more reviews