Kamperen in stijl met deze VW T2!

Volkswagen T2 | (8 reviews)

Erichem, Netherlands

Features

Year built:
1971
Weight:
1290 kg
Km free:
1000
Fuel:
Petrol
Berths:
4
Seats:
3
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Anne-marie

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 86% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (8)

Alles zeer goed geregeld. Zowel door Camptoo als Annemarie. Heel sympathiek, goed te bereiken, prachtig busje, heerlijk geslapen, aanrader voor iedereen.
Op pad met dit VW Busje is inderdaad kamperen in stijl, want een echte Camper is het niet. Busje ziet er leuk uit maar is helaas niet in opperbeste staat. Op een regendag liep t water aan bijrijderskant naar binnen, de verwarming werkte niet en schakelen bleef lastig. Maar eerlijk is eerlijk we hebben veel plezier gehad met het Busje. Het contact met Annemarie verliep goed. Wel jammer dat ze wat laconiek reageerde toen we vertelden hoe we t Busje vonden toen we m weer inleverden.
Het is een erg Tof busje! Basic en klopt helemaal. Zodra je het schakelen onder de knie hebt, is het een eitje. Het busje is goed verzorgd. Anne-marie is een fijne vrouw om 'zaken' mee te doen. Ze legt alles goed uit, en dat is erg fijn.. zeker een aanrader!
Wij hebben door deze oranje T2 de perfecte roadtrip gehad. Moeiteloos bracht hij ons naar de Ardennen, champagne streek, Luxemburg en een stukje Duitse Eifel. De bus is uitgerust met diverse kampeerspullen, het enige wat we van onszelf gebruikt hebben is een koelkast. Ook een voordeel is het royale bed, hierdoor hoefde mijn maat en ik niet lepeltje lepeltje te liggen :)
Het is echt een relaxed avontuur om met deze bus op pad te zijn, op de weg maar ook in je hoofd een versnelling terug.
Annemarie is erg vriendelijk en geeft een goede uitleg over het goed onderhouden oude beestje, je kunt zien dat ze er trots op is.
Het camperbusje van Anne-Marie is schitterend. Ik ben samen met mijn vriendin er een weekendje mee weggeweest aangezien we heel graag de ervaring van een oldtimer VW camperbusje wilde beleven. Het busje is aan de binnenkant mooi afgewerkt met hout en het volledige inventaris sluit naadloos aan op de belevenis die we wilde.
Al met al klopte het plaatje dus helemaal en zijn we van plan om nog vaker gebruik van te maken van de camper.
Ik ben samen met 3 vriendinnen op reis geweest met deze bus. Wat een fantastische ervaring! Aan het begin is het even zoeken hoe je moet schakelen, maar dat krijg je snel onder de knie. Erg leuk als je van kamperen en simpel houdt. Annemarie is erg vriendelijk, fijn contact mee. Een aanrader!
Wij hebben de T2 bus bij Anne-marie in Tiel na een paar proefrondjes op het erf meegekregen, compleet met dekbed, stoeltjes, tafel en basic-kampeeruitrusting. Het retro busje rijdt soepel en makkelijk, we hebben een rondje Nederland in 3 nachtjes gedaan: Tiel-Alkmaar-Norg en terug naar Tiel. Veel bekijks ook onderweg ; met z'n tweeën is het met dit campertje makkelijk reizen en slapen, Het bed ligt ook prima!
Anne-marie verhuurt haar busje maar het voelt snel als eigen door de spullen die ze erbij doet,
Breda 2/5/2017
Net terug van een heerlijk lang weekend met het prachtige oranje VW busje omgebouwd tot camper. Was altijd al een wens van me om een paar dagen te toeren met een oud VW busje.
Anne Marie had de camper perfect uitgerust met kampeerartikelen, laken en dekbed, tent voor de kinderen en luifel al klaar staan. Na de uitleg hebben we een mooie tocht gemaakt door de Betuwe (o.a. bezoek aan Buren en golfbaan in Maurik) en geslapen op een erg mooie camping Groot Flierenberg in Berg & Dal bij Nijmegen. Daarna richting de Veluwe (bezoek aan Kasteel Doorwerth, Airborne Museum in Oosterbeek) en geslapen op Staatbosbeheer Camping Nieuw Soeren in Nunspeet. Zeer mooie ligging in de bossen met volop herten en zwijnen. Prima sanitaire voorzieningen. De laatste dag via het Klimpark in Garderen (voor de kinderen) en een fietstocht in het park de Hoge Veluwe in Otterlo terug naar Erichem. Geen snelwegen, leuke binnen door wegen, af en toe een pondje, een lekker restaurantje, niet overal wifi, maar gezellig een potje kaarten, helaas wel erg koude nachten en vooral veel automobilisten die enthousiast reageren op VW camper uit 1971. Kortom voor niet erg ervaren kampeerders zoals wij back to basics maar we vonden het allemaal een geweldig weekend! Zeker een aanrader. Gerard