Volkswagen T2 camper from 1971 Volkswagen T2 camper from 1971 Volkswagen T2 camper from 1971 Volkswagen T2 camper from 1971 Volkswagen T2 camper from 1971 Volkswagen T2 camper from 1971

Kamperen in stijl met deze VW T2!

Volkswagen T2 | Erichem, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 4

1971

Bus camper
from 92 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
134 persons viewed Anne-marie's camper
in the past two weeks

Description

Features

Year built:
1971
Weight:
1290 kg
Km free per week:
1000
Fuel:
Petrol
Berths:
4
Seats:
3
Seatbelts:
4
Seats while driving:
6
Reply %:
100.00%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Fetsivals allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (4)

Het camperbusje van Anne-Marie is schitterend. Ik ben samen met mijn vriendin er een weekendje mee weggeweest aangezien we heel graag de ervaring van een oldtimer VW camperbusje wilde beleven. Het busje is aan de binnenkant mooi afgewerkt met hout en het volledige inventaris sluit naadloos aan op de belevenis die we wilde.
Al met al klopte het plaatje dus helemaal en zijn we van plan om nog vaker gebruik van te maken van de camper.
Ik ben samen met 3 vriendinnen op reis geweest met deze bus. Wat een fantastische ervaring! Aan het begin is het even zoeken hoe je moet schakelen, maar dat krijg je snel onder de knie. Erg leuk als je van kamperen en simpel houdt. Annemarie is erg vriendelijk, fijn contact mee. Een aanrader!
Wij hebben de T2 bus bij Anne-marie in Tiel na een paar proefrondjes op het erf meegekregen, compleet met dekbed, stoeltjes, tafel en basic-kampeeruitrusting. Het retro busje rijdt soepel en makkelijk, we hebben een rondje Nederland in 3 nachtjes gedaan: Tiel-Alkmaar-Norg en terug naar Tiel. Veel bekijks ook onderweg ; met z'n tweeën is het met dit campertje makkelijk reizen en slapen, Het bed ligt ook prima!
Anne-marie verhuurt haar busje maar het voelt snel als eigen door de spullen die ze erbij doet,
Breda 2/5/2017
Net terug van een heerlijk lang weekend met het prachtige oranje VW busje omgebouwd tot camper. Was altijd al een wens van me om een paar dagen te toeren met een oud VW busje.
Anne Marie had de camper perfect uitgerust met kampeerartikelen, laken en dekbed, tent voor de kinderen en luifel al klaar staan. Na de uitleg hebben we een mooie tocht gemaakt door de Betuwe (o.a. bezoek aan Buren en golfbaan in Maurik) en geslapen op een erg mooie camping Groot Flierenberg in Berg & Dal bij Nijmegen. Daarna richting de Veluwe (bezoek aan Kasteel Doorwerth, Airborne Museum in Oosterbeek) en geslapen op Staatbosbeheer Camping Nieuw Soeren in Nunspeet. Zeer mooie ligging in de bossen met volop herten en zwijnen. Prima sanitaire voorzieningen. De laatste dag via het Klimpark in Garderen (voor de kinderen) en een fietstocht in het park de Hoge Veluwe in Otterlo terug naar Erichem. Geen snelwegen, leuke binnen door wegen, af en toe een pondje, een lekker restaurantje, niet overal wifi, maar gezellig een potje kaarten, helaas wel erg koude nachten en vooral veel automobilisten die enthousiast reageren op VW camper uit 1971. Kortom voor niet erg ervaren kampeerders zoals wij back to basics maar we vonden het allemaal een geweldig weekend! Zeker een aanrader. Gerard

How it works

Similar campers