Hymer Swing camper from 1999 Hymer Swing camper from 1999 Hymer Swing camper from 1999 Hymer Swing camper from 1999 Hymer Swing camper from 1999 Hymer Swing camper from 1999 Hymer Swing camper from 1999

Gezellige frisse knusse camper

Hymer Swing | Terschuur, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 5

1999

Alcove motorhome
from 88 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Year built:
1999
Weight:
2790 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
5
Reply %:
90.91%
Response time:
8 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Worldwide

Reviews (4)

we hebben een fantastische vakantie gehad met deze goed uitgeruste camper in Noorwegen. Als we een vraag hadden stuurde Robert ons altijd direct een antwoord wat een prettig gevoel geeft als je toch met de camper van een ander op pad bent. Bij een stevige klim hoor je de diesel flink ronken maar dat hoort erbij.
Jos en Corrie
Met een gezelschap van 4 gasten en de camper van Robert zijn wij langs de Kroatische kust gereden. Het was werkelijk een top avontuur. De kustplaatsen Porec en Selce zijn zeer aan te raden! De campings daar zijn top. De camper was goed in orde, er zat zelfs een bluetooth-speaker bij voor muziek onderweg, hier hebben wij erg van genoten. Ook zat er een kleine gas-barbecue bij, deze hebben wij meermaals gebruikt, heel handig.

Tijdens de rit een aantal kleinigheidjes geconstateerd, deze hebben we achteraf aan Robert gemeld en hij heeft inmiddels laten weten al deze zaken verholpen te hebben, zeer fijn.

Robert reageert snel en helpt je ook als je op vakantie bent en stond bij terugkomst open voor feedback. Wij kunnen Robert en zijn camper dan ook ten zeerste aanraden! :)
Wij hebben enorm genoten van deze camper. Met name de hoeveelheid handige kampeerspullen die inbegrepen waren, kwamen ons goed van pas. Deze camper heeft ons door Zuid/Midden Noorwegen gereden, Totaal 3800km afgelegd (vanaf NL en weer terug) in 2 weken. Omdat deze camper van alle gemakken is voorzien hebben we slechts enkele keren op een camping gestaan. Het merendeel hebben we doorgebracht in de prachtige natuur. Ook had Robert een verassingspakketje in de camper gelegd als welkomst cadeau, erg leuk en lekker. Het contact met Robert verliep heel soepel en hij reageert snel op berichtjes, ook toen we op vakantie waren en vragen hadden reageerde hij heel snel. Wij zullen deze camper zeker aanraden voor een vakantie in bijvoorbeeld Noorwegen.
W zijn een paar dagen met de camper van Robert op stap geweest. We vonden het een fijne nette camper en alles wat we nodig hadden lag er in. Het contact met Robert was prettig, snelle reactie op alle vragen. Ik ben door Robert netjes ontvangen en heb een uitgebreide uitleg van de Camper gehad. Ik had een verloopstekker in de camper laten liggen en deze is netjes en snel na gezonden.

How it works

Similar campers