Zeer stoere ' 4x4 expeditie'-camper met cabrio-dak

UNIMOG S/404I | (2 reviews)

Terschuur, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Robert

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 89% of the requests

Features

Year built:
1971
Tare Mass:
3360 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Worldwide

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond.

2 Reviews

Wat een geweldige ervaring! Als je gaat voor iets bijzonders, avontuur en basic (goed level basic) dan is dit een top kans! Het rijden van de camper is al een groot plezier en uitdaging, Realiseer je wel dat dit geen luxe auto is en wat oefening vergt als je niet gewend bent dit soort wagens te rijden. De camper is uitgerust met alles wat je nodig hebt en heeft een heerlijk bed. Zelf een chemisch toiletje meegenomen voor de nacht en dat was fijn. Het contact met Robert verliep ook heel goed en soepel, kortom.... alweer aan het kijken voor een volgende mogelijkheid om deze prachtige stoere wagen mee te nemen op een volgend avontuur.....
Een 45 jaar oude Unimog als cabrio-camper is een geweldige, onvergetelijke ervaring waar je echt een x in gereden en in geslapen moet hebben. (Het bed is geweldig !) Maar: Je moet je realiseren dat het heel anders rijdt en werkt als een 'moderne' of 'normale' camper, en toen we daar na een dag nog steeds moeite mee hadden mochten we hem probleemloos bij Robert omruilen voor een 'normale' camper waar we een geweldige camper-vakantie-kampeer-tocht mee hebben gemaakt. Robert, je was fantastisch, Dankjewel.