Prachtige buscamper

Pössl 2 Win | (3 reviews)

IJmuiden, Netherlands

Features

Year built:
2005
Weight:
2600 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Yvonne

Accepts 50% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (3)

Beste Yvonne
Wij hebben 3 weken mogen genieten van jouw Póssltje in Noorwegen. Natuurlijk had deze stoere bus wel standaard stuurbekrachtiging zodat we de haarspeldbochten soepel konden nemen, wat een leuke ervaring! We waren ook blij met de volledige inventaris die in de camper aanwezig is. Nogmaals dank voor je persoonlijke aandacht en soepele begeleiding, hopelijk tot een volgende keer. Groeten Jeroen en Willemijn
We hebben genoten van de betrouwbare camper in de Vogezen. (de leeftijd in acht genomen: een prima camper, schoon en compleet) De afspraken zijn in prettig goed overleg afgestemd en soepel nagekomen. Bedankt voor het vertrouwen!
Hallo Yvonne,

Wat hebben wij genoten in en met jouw camper. Wat een genot en wat een rijkdom om met dit "Pösseltje"te hebben kunnen rijden en hiervan te genieten. Hij rijdt echt als een "zonnetje". Steeds op stap met je eigen huis bij je! Wat een feest; we voelden ons echt de familie Slak!
En dan ook nog eens een camper, die voorzien is van alle gemakken; werkelijk alles was aanwezig, zelfs een oventje om in de ochtend verse broodje af te bakken.
Ons pruttel koffiepotje hadden we voor de zekerheid zelf meegenomen.
Het enige minpuntje was de stuurbekrachtiging, die ontbrak, maarrrr dat was dan ook echt het enige!! Wij hopen, dat jullie en andere mensen net zo genieten, als wij hebben gedaan!