Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988 Fiat DUCATO camper from 1988

Goedwerkende Fiat Ducato camper voor ultiem vakantie plezier

Fiat DUCATO | Barneveld, Netherlands | (9 reviews)


sleeps 6

1988

Alcove motorhome
from 71 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Year built:
1988
Weight:
2360 kg
Km free per week:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
2
Seats while driving:
6
Reply %:
100.00%
Response time:
3 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (9)

Prima camper! alles is goed onderhouden, schoon en functioneert naar behoren!
We hebben drie weken lang de camper van Judith en Jan gehuurd en er veel plezier aan beleefd! Jan nam bij het ophalen van de camper alle tijd voor een instructie en ook toen we onderweg een probleem hadden (kan gebeuren natuurlijk met een oude camper) was hij heel behulpzaam. Reizen met een camper met een klein kind is een aanrader! In een rustig tempo hebben we veel van Duitsland en Tsjechië gezien.
We hebben volop genoten van dit Camper avontuur langs Rock werchter en de Tour de France. Prima solide camper met alle nodige voorzieningen. Uitstekende uitleg en zeer behulpzame verhuurders. Zeker tot een volgende gelegenheid.
Onze Italiaanse vrienden hebben deze kamper gehuurd voor een lang weekend. En waren zeer tevreden, De camper is zeer ruim en van alles voorzien, wel wat ouder maar dat wisten wij natuurlijk. Jan en Judith zijn zeer aardige mensen! Prettig en snel contact, uitleg over de camper word ook in het Engels uitgebreid doorgenomen. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Jan & Judith!
Vorige week 5 dagen met de camper onderweg geweest. Alles in de camper was prima in orde. Het was fijn om in de camper te verblijven. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wij hebben ontzettend genoten met de Fiat Ducato camper van Jan en Judith uit Barneveld. We zijn met de camper naar en in de omgeving van Hamburg (Duitsland) geweest. Overigens een mooie locatie voor een stedentrip waarbij, zeker voor kinderen maar ook volwassenen, de grootste modelspoorbaanshow ter wereld (Miniatur Wunderland) je niet mag missen.
De weg ernaar toe voelde gelijk als vakantie omdat je je vakantiehuisje bij je hebt! lekker ontspannen rijden met een gangetje van 90km/h op de Duitse Autobaan, armen op de armsteuntjes en het gevoel dat je een chauffeur bent doordat je hoger zit dan in een personenauto en weer even echt aan het autorijden bent. Onderweg op een parkeerplaats aan een bak koffie, of broodje met soep gaf een gevoel van vrijheid en direct vakantie te hebben! De dagen in Hamburg lekker op mooie en uitstekende camperplaatsen gestaan langs de rivier De Elbe. Ondanks dat de camper op leeftijd is, is hij van alle gemakken voorzien en voelt het als lux kamperen.
Voor ons was het de eerste kennismaking om op pad te gaan met een camper en zijn enthousiast geworden. Daarbij droeg de prettige kennismaking met Jan en Judith bij aan deze leuke ervaring. Zij hebben ons goed geïnformeerd, zowel vooraf als tijdens onze vakantie als we een vraag hadden over de camper.
Dus voor de lezer die graag een camper wil huren, ervaren of niet, kunnen wij de camper van Jan en Judith zeker aanbevelen!


We hebben van Jan en Judith een weekend de camper gehuurd, fijne mensen, makkelijk contact, en een prima camper!
Wij hebben de camper voor 7 nachten gehuurd om door Zeeland te rijden en verschillende plekken aan te doen.

Zeer snelle reactie op onze reservering en prettige communicatie. Bij het ophalen van de camper een duidelijke uitleg/rondleiding. Laagdrempelige communicatie wat erg prettig is. Jan en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Wij vonden de camper geweldig en hebben enorm genoten van de week weg. De camper is heel praktisch ingericht en alles werkt goed.

Het huren van deze camper is zeer aan te raden!
Wat hebben wij een heerlijke paar dagen gehad in de Camper van Jan en zijn vrouw. En wat een aardig stel die ruim de tijd nam om ons alles uit te leggen. Een heel persoonlijke benadering die ons zeer aansprak. Helaas kregen wij onderweg een lekke band, maar Jan gaf ons alle hulp die hij kon bieden. Chapeau!

De Camper was erg comfortabel en goed uitgerust. Wij zouden echter een lange tocht niet adviseren gezien de leeftijd van de camper. Dat is misschien een puntje om duidelijk aan te geven op de site. Maar als je in en rond Nederland blijft, dan is het zeker een aanrader! Wij zijn verkocht en denken serieus over een eigen camper. Tot die tijd blijven we zeker huren via Camptoo, want ook voor hen niets dan lof. Super en zeer punctuele begeleiding zelfs bij last minute boeking! Kortom, een geweldige ervaring!

Jullie hebben ons enthousiast gemaakt Jan! Super leuk! En dank voor al jouw informatie!

How it works

Similar campers