Compact camperbusje Mitsubishi L300

Mitsubishi L300 | (4 reviews)

Utrecht, Netherlands

Features

Year built:
1999
Weight:
1930 kg
Km free:
1000
Engine:
Pajero 2,5 TD
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
2

Description

About the owner

Owner Jorrit

Accepts 33% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

we hebben nu voor de 3e keer een camper gehuurd en steeds een maatje kleiner. De camper van Jorrit bevalt ons tot nu toe het best. Compact maar toch compleet en knus. Wegens prive omstandigheden hebben we niet de volle tijd kunnen benutten om alles goed te ervaren maar als het mogelijk is gaan we hem zeker nog een keer huren. Contact met Jorrit was ook bijzonder vriendelijk en gemoedelijk. Dank Jorrit.
Leuke camper, klein maar heel compleet. Alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig. We zijn er een paar dagen mee weg geweest, met twee personen. Dat is prima te doen, met wat plannen en inschikken op z'n tijd.
Het bakkie is wat ouder maar rijdt prima. Kortom: goed bevallen en ik zou 'm zo nog eens meenemen op avontuur:-)
Jorrit en Maaike bedankt voor de goede en uitgebreide uitleg en flexibiliteit!
We hebben een heerlijk festivalweekend gehad met het stoere campertje van Maaike en Jorrit. Het regen nu en dan wel waardoor we creatief met de kleine ruimte om moesten gaan. Het campertjes is prima voor 2 personen, zeker als je veel buiten bent.
We hebben een erg fijne vakantie gehad met de camper van Jorrit. Het is een stoere camper om te zien en fijn ingericht in gebruik. De eigenaars hebben er zelf veel mee gereisd dus de uitrusting is erg compleet. Je komt goed mee in het verkeer en de camper rijdt erg fijn. De verwarming loopt op de startaccu en het was moeilijk in te schatten hoeveel we de accu konden belasten zonder problemen te hebben met wegrijden. We hebben de camper in het najaar gehuurd toen het al wat kouder was. Jorrit is zeer behulpzaam en neemt ruim de tijd om je met goede instructies op pad te sturen. Ik raad deze camper zeker aan!