Comfortabele camper om zo mee weg te rijden!

Fiat Ducato Karmann Davis | (6 reviews)

Oosterbeek, Netherlands

Features

Length:
5.99 m
Width:
2.05 m
Height:
2.70 m
Year built:
2010
Weight:
2752 kg
Km free:
1750
Engine:
Ducato Multijet 120
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Annemiek

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 67% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 26 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (6)

De campervakantie met de camper van Annemiek is uitstekend bevallen. De camper rijdt uitstekend en is klein genoeg om er overal probleemloos mee te komen. Omdat in Zweden 's avonds de temperatuur al snel daalt hebben we de avonden binnen doorgebracht. Om met zijn drieën comfortabel binnen te zitten was de camper groot genoeg. En met de grote deur open zit je toch niet echt binnen. Het contact met Annemiek en Frits is uiterst hartelijk. Dit is echt een aanrader.
Wat een geweldige weken hebben wij gehad met de camper van Annemiek.
Wat zijn die mensen gastvrij,, en geven graag alle uitleg die nodig is.
Wij hebben genoten, en in de camper zat alles op en aan, we hebben niks gemist, heerlijk onze eclectische fietsen mee kunnen nemen, ook daar hebben we erg veel plezier van gehad.
Het was in 1 woord een geweldig !!!!!!!!!!!!!!
Het ophalen en terug brengen van de camper bij Annemiek en Frits was al een bijzondere ervaring - hartelijk - eerlijk - adviserend - en enthousiast. Amper voldeed aan onze verwachting en uitstekend uitgerust voor twee personen - een hond - 2 fietsen. Leuke ervaring en voor herhaling vatbaar. Dank jullie - Annemiek & Frits en Camptoo team
De Camper was goed verzorgd helaas voor het najaar een beetje te klein omdat je dan niet buiten kan zitten en vroeg donker is in de zomer kan de deur open staan en de stoelen onder de luifel het bed was perfect verder was alles goed geregeld

Groetjes Jan Anjo en more
De verhuurders zijn zeer hartelijke mensen. Alles wat je nodig hebt om te kunnen koken is aanwezig.
De camper is netjes en rijdt goed. Vanwege het wat kleinere model ( bus-camper) ook heel prettig in het verkeer. Dit heeft wel als gevolg dat de lengte van het (dwars)bed beperkt is en hiermee toch minder geschikt voor lange mensen (192cm) hebben wij ervaren. Binnenruimte verder prima voor twee personen, veel opbergmogelijkheden, goed fietsen-rek geschikt voor 2 mountainbikes. Veel ventilatie mogelijk door grote dakluiken, alle ramen kunnen evt. geopend worden en zijn voorzien van horren en verduistering.
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de douche in de camper (eigenaar doet dit ook niet, wij maakten hierdoor dan ook gebruik van de faciliteiten op campings) en geen verwarming nodig gehad.
Er wordt een praktische beschrijving van aandachtspunten tijdens de reis meegegeven.
Kortom: een comfortabele camper.
Wij vonden het een leuke ervaring om op deze manier op pad te gaan.
We hebben een heerlijke week gehad met de camper van Annemiek. We waren met twee personen en de camper is hier uitermate geschikt voor. Door de schuifdeur is het net of je heerlijk in de buitenlucht zit, onder de luifel die heel makkelijk was uit te draaien, was het ook echt genieten. Deze camper is zeker een aanrader en Annemieke en haar man waren ook erg aardig en behulpzaam. Wij doen het graag nog een keer over.