Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997 Dettleffs globetrotter camper from 1997

Gezellige, compacte camper met een praktische indeling

Dettleffs globetrotter | Epe, Netherlands | (3 reviews)


sleeps 4

1997

Integrated motorhome
from 59 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
115 persons viewed Barend's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
5.35 m
Width:
2.23 m
Height:
2.84 m
Year built:
1997
Weight:
2470 kg
Km free per week:
1750
Engine:
Fiat Ducato 2.5TD
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
2 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (3)

Via Camptoo deze camper gehuurd voor 4 weken Scandinavië. Met name de compactheid en de prijs waren zeer interessant.
De overdracht van de camper verliep zeer prettig. Barend neemt de tijd als dat nodig is en doet absoluut niet moeilijk. De camper is al op leeftijd en dat is zichtbaar. Als je alle beschadigingen, intern en extern, zou moeten beschrijven, dan heb je aan een a4-tje niet genoeg. Dat hoeft dus ook niet en dat is erg prettig. De camper is zoals gezegd op leeftijd, maar alles doet het. Het is wel zo dat het wat gedateerd is en hier en daar wat liefde nodig heeft. Het hefbed is ideaal! Opklappen en wegrijden! De dieselmotor is betrouwbaar en brengt je waar je wezen moet. Verwacht geen topprestaties, 100km per uur is wel een beetje de max. In de bergen merk je dat er wel wat vermogen mist. De camper heeft ons zonder problemen door Scandinavië geloodst. Bij terugkomst was Barend zeer schappelijk. Geen gedoe met controles en afvinklijstjes. Gewoon op een fijne en prettige manier. Kortom een aanrader voor als je kunt genieten van een wat oudere camper! Dat hebben wij zeker gedaan!
Voor mij was dit de eerste reis met een camper, dus even wennen. De camper is niet meer de jongste, maar alles is in prima staat.
Ik heb het reizen met deze camper als heel prettig ervaren. Het enige dat ik gemist heb in de camper is airco, want het was echt vreselijk warm tijdens het rijden. En daarnaast vond het bed echt veel te hard.
Waar de verhuurder meer tijd aan kan besteden is aan de uitleg van de camper mbt schoon en vuil water en het functioneren van b.v. koelkast etc. De helft van alle info was ik 's middags al vergeten, omdat het zo snel ging. En de gebruiksaanwijzingen in de map voorzien van foto's waarop precies te zien is wat b.v. op elke knop staat. Verplaats je in iemand die er niets van weet.

Over het geheel genomen heel tevreden mee en dus voor herhaling vatbaar.
We hebben een prima vakantie gehad met deze camper. Niet echt veel gereden omdat het prima weer was maar de camper rijdt gemakkelijk en heeft goed zicht op de weg vanwege alle glas in de cockpit.
Het is een twintig jaar oude camper dus heeft het wel wat gebreken. Dat vraagt wat liefde en geduld in de omgang.

How it works

Similar campers