Roller Team camper from 2001: photo 1/11
Roller Team camper from 2001: photo 2/11
Roller Team camper from 2001: photo 3/11
Roller Team camper from 2001: photo 4/11
Roller Team camper from 2001: photo 5/11
Roller Team camper from 2001: photo 6/11
Roller Team camper from 2001: photo 7/11
Roller Team camper from 2001: photo 8/11
Roller Team camper from 2001: photo 9/11
Roller Team camper from 2001: photo 10/11
Roller Team camper from 2001: photo 11/11

Ruime Camper Met Zonnepanelen

Roller Team | (5 ratings)

Stadshagen, Overijssel, Netherlands

About the owner

Owner Linda

Responds within 14 hours
Responds to 47% of messages
Accepts 63% of requests

Features

Year built:
2001
km's included p/w:
1500 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 28 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

5 Ratings

Ruben
26/10/2020
Heerlijke campervakantie gehad! Contacten met Linda en haar man verliepen prettig en vlot.
Janine
27/09/2020
Wij hebben een zeer slechte ervaring met het huren van deze camper. Begin er niet aan. Eigenaar doet zich behulpzaam voor maar achter je rug word je belazerd. We huurden de camper als gezin met 2 kleine kinderen en kregen al een rol ducktape mee bij vertrek... dat werd de rode lijn in onze reis! Alles maar dan ook alles was ongeveer stuk. Bij afhalen rook het al niet erg fris eenmaal thuis merkten we dat de camper echt smerig was. Urine van de vorige huurders. Alles was vies zoals het fornuis de vloer de tafel. En het stonk. Zelfs het bestek en de pannen waren niet schoon.
Maar goed toch maar schoongemaakt en op pad gegaan want midden in de zomer wat anders regelen lukt niet zomaar. Maar toen kwam de volgende verrassing... bij het neerzetten bleek de luifel kapot te zijn de poot was afgebroken dus die kon niet uit. Ook de koelkast vloog open tijdens het rijden, het knopje kon niet meer ingedrukt worden zodat de koelkast op
Slot zou zitten. Dus ducktape, en zo ook bij de oven duck tape, want die kon ook niet meer dicht. Ik kan nog wel even doorgaan. We hebben de eigenaar gebeld want eigenlijk durfden we niet eens verder met deze bak. Hij beloofde een vergoeding. Uiteindelijk zijn we verder gegaan want we konden niks anders vinden. Met ripties en ducktape zijn we de hele vakantie druk geweest! Tot overmaat van ramp viel tijdens het rijden het raam van het alkoof gedeelte eruit! Daar miste al pootjes om het goed dicht te doen. We zijn er niet zeker van of we het raam zelf goed hebben afgesloten maar dan nog zou het er (bij een tempo van 40km p/u ) niet zomaar uit moeten vallen. Bij terugkomst met de eigenaar gepraat. Hij had een mooi verhaal over dat de vorige gebruikers amsterdammers waren en die hadden alles kapot gemaakt... ok dan lever je hem toch niet zo bij de volgende af!? En het schoonmaken dat was de schuld van de schoonmaakster (welke)!? Maar hij vond het zo vervelend hij nam de kosten op zich van het raam . Zelf moesten we nog om de vergoeding vragen die hij had beloofd. Eenmaal thuis stuurde hij een bericht dat hij toch het raam
op
Ons ging verhalen (nadat wij online hadden ingevuld dat alles goed was, omdat we dachten het onderling geregeld te hebben).
Je hebt dan dus geen poot
Om op te staan terwijl we een mondelinge afspraak hadden.
Erg jammer als je vertrouwen zo beschaamd wordt. Wij houden er niet van mensen negatief neer te zetten maar door deze laatste actie voelen we ons genoodzaakt dit toch te delen en een ander te waarschuwen.

Read more reviews